Algoreach
Innovación y desarrollo de tecnologías inteligentes, desde la ingeniería a la sociedad
Publicaciones (50) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2023
-
Acciones saludables y sostenibles en la Universidad Complutense de Madrid
El contexto universitario como espacio promotor de hábitos saludables
-
Application of residual neural networks to detect and quantify milk adulterations
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 122
-
Deep quantification of a refined adulterant blended into pure avocado oil
Food Chemistry, Vol. 404
-
Floral attractants in an alpine environment: linking floral volatiles, flower size and pollinators
Alpine Botany
-
Growth promotion traits and emission of volatile organic compounds of two bacterial strains stimulate growth of maize exposed to heavy metals
Rhizosphere, Vol. 27
-
Residual neural networks to quantify traces of melamine in yogurts through image deconvolution
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 118
2022
-
Accesibilidad al documento de consentimiento informado para participar en estudios de investigación
El camino hacia las sociedades inclusivas (Dykinson), pp. 1912-1926
-
Convolutional capture of the expansion of extra virgin olive oil droplets to quantify adulteration
Food Chemistry, Vol. 368
-
Distinct thermal patterns to detect and quantify trace levels of wheat flour mixed into ground chickpeas
Food Chemistry, Vol. 384
-
Forensic genetics in the teaching field of the legal sciences: importance and limitations
La formación en derecho basada en competencias: especial referencia al método de casos (Dykinson), pp. 177-192
-
Gamificación con las fichas de la clasificación nacional de ocupaciones y el cuadro de enfermedades profesionales adaptada a estudiantes de máster en prevención de riesgos laborales
Gamificación y aprendizaje colaborativo: experiencias en los procesos enseñanza-aprendizaje del derecho (Dykinson), pp. 99-112
-
Is my food safe? – AI-based classification of lentil flour samples with trace levels of gluten or nuts
Food Chemistry, Vol. 386
-
La formación telemática como herramienta para la enseñanza en las ciencias forenses
El uso de las tecnologías de la información y la comunicación en el aula universitaria como consecuencia del coronavirus (Dykinson), pp. 300-315
-
La genética como herramienta de identidad e inclusión
Miradas cruzadas sobre las desigualdades y las identidades: libro de resúmenes del II Congreso Internacional Identidades, Inclusión y Desigualdad Miradas Cruzadas
-
La genética como herramienta de identidad e inclusión: una propuesta de divulgación
Etnicidad, identidad y ciudadanía. Las sociedades de ayer y hoy (Dykinson), pp. 282-300
-
New challenges regarding the intervention of musculoskeletal risk in truck service garages
Sustainability (Switzerland), Vol. 14, Núm. 1
-
Phytochemical variation among sacred fir (Abies religiosa [Kunth] Schltdl. & Cham.) provenances in an altitudinal gradient
Revista Chapingo, Serie Ciencias Forestales y del Ambiente, Vol. 28, Núm. 3, pp. 427-445
-
Single-digit ppm quantification of melamine in powdered milk driven by computer vision
Food Control, Vol. 131
-
Standard photographs convolutionally processed to indirectly detect gluten in chickpea flour
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 110
-
Tagetes lucida Cav. essential oil and the mixture of its main compounds are antibacterial and modulate antibiotic resistance in multi-resistant pathogenic bacteria
Letters in Applied Microbiology, Vol. 75, Núm. 2, pp. 210-223