Publicaciones (52) Publicaciones de MARÍA CONCEPCIÓN CABEZA BRIALES

2018

  1. Volatile organic compounds associated with milk spoilage by psychrotrophic bacteria

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 71, Núm. 3, pp. 593-600

2017

  1. Fatty acids released from cream by psychrotrophs isolated from bovine raw milk

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 70, Núm. 3, pp. 339-344

2016

  1. Effect of E-beam sanitation of surface mould cheese on texture and sensory attributes

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 70, pp. 1-8

  2. Eliminación de Listeria monocytogenes en jamones curados deshuesados mediante la aplicación de electrones acelerados

    SEM@foro, Núm. 62, pp. 41-42

  3. Estudio de penetración de electrones acelerados en jamón curado deshuesado

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016