Publicaciones en las que colabora con IZASKUN MARTÍN CABREJAS (20)

2022

  1. Empleo del aprendizaje-servicio como metodología de mejora para las prácticas externas del Grado de Nutrición Humana y Dietética

    Innovación Docente e Investigación en Salud: experiencias de cambio en la Metodología Docente (Dykinson), pp. 255-264

2017

  1. Optimization of reuterin production in cheese by Lactobacillus reuteri

    Journal of Food Science and Technology, Vol. 54, Núm. 5, pp. 1346-1349

2016

  1. "Potencial probiótico de ""Lactobacillus reuteri"" y aplicación de la reuterina como bioconservante alimentario"

    "Potencial probiótico de ""Lactobacillus reuteri"" y aplicación de la reuterina como bioconservante alimentario"

  2. In vitro toxicity of reuterin, a potential food biopreservative

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 96, pp. 155-159

  3. Natural antimicrobials and high-pressure treatments on the inactivation of Salmonella Enteritidis and Escherichia coli O157:H7 in cold-smoked salmon

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 96, Núm. 7, pp. 2573-2578

  4. Reuterin, lactoperoxidase, lactoferrin and high hydrostatic pressure treatments on the characteristics of cooked ham

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 35, pp. 111-118

  5. Toxicidad de la reuterina como potencial bioconservante alimentario

    Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016

2013

  1. In situ reuterin production by Lactobacillus reuteri in dairy products

    Food Control, Vol. 33, Núm. 1, pp. 200-206