Publicaciones en las que colabora con CLEMENTE JOSÉ LÓPEZ BOTE (23)

2022

  1. Sala de despiece: Sin macrogranjas, ¿podríamos consumir carne a un precio asequible?

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 303, pp. 32-43

2017

  1. Effect of sex and dietary treatment on the composition and rheological properties of dry-cured ham subcutaneous fat

    Czech Journal of Animal Science, Vol. 62, Núm. 3, pp. 110-120

  2. Meat quality, free fatty acid concentration and oxidative stability of pork from animals fed diets containing different sources of selenium

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 23, Núm. 8, pp. 716-728

2016

  1. Ácidos grasos omega-3 en la alimentación de cerdas hiperprolíficas

    Avances en tecnología porcina, Vol. 13, Núm. 132, pp. 37-43

2014

  1. A laboratory efficient method for intramuscular fat analysis

    Food Chemistry, Vol. 145, pp. 821-825

2004

  1. Production of n-3 fatty acid enriched pork liver pâté

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 585-591