Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Departamento
Universidad Nacional Autónoma de México
Ciudad de México, MéxicoPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Nacional Autónoma de México (6)
2022
-
Membrane rigidity regulates E. coli proliferation rates
Scientific Reports, Vol. 12, Núm. 1
2014
-
Propuesta biotecnológica para el tratamiento del cáncer de cérvix uterino, empleando liposomas
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 80, Núm. 1, pp. 179-191
1998
-
Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
-
Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
-
Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth
ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322
1993
-
Compression behavior of acetylsalicylic acid pellets
Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 19, Núm. 12, pp. 1369-1377