Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Nacional Autónoma de México (6)

2022

  1. Membrane rigidity regulates E. coli proliferation rates

    Scientific Reports, Vol. 12, Núm. 1

2014

  1. Propuesta biotecnológica para el tratamiento del cáncer de cérvix uterino, empleando liposomas

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 80, Núm. 1, pp. 179-191

1998

  1. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  2. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    European Food Research and Technology, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

  3. Effect of cooking conditions on the flavour compounds and composition of shrimp (Parapenaeus longirostris) broth

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 206, Núm. 5, pp. 311-322

1993

  1. Compression behavior of acetylsalicylic acid pellets

    Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 19, Núm. 12, pp. 1369-1377