Publicaciones (50) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. Administración intravítrea de antivíricos: ¿inyecciones o implantes?

    Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 78, Núm. 12, pp. 647-649

  2. Aspectos fisiológicos y nutritivos del calcio

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 181, pp. 64-72

  3. Bioavailability and efficacy characteristics of two different oral liquid formulations of albendazole

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 250, Núm. 2, pp. 351-358

  4. Bolero del amor amargo

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 3, pp. 194-195

  5. Características sensoriales de productos cárnicos ...caloricos enriquecidos en fibra

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 119, pp. 123-130

  6. Changes in selected biochemical and sensory parameters as affected by the superficial inoculation of Penicillium camemberti on dry fermented sausages

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 85, Núm. 1-2, pp. 111-125

  7. Comparative pharmacokinetics and safety of a novel lyophilized amphotericin B lecithin-based oil-water microemulsion and amphotericin B deoxycholate in animal models

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 52, Núm. 1, pp. 103-109

  8. Compatibility of haloperidol and hyoscine-N-butyl bromide in mixtures for subcutaneous infusion to cancer patients in palliative care

    Supportive Care in Cancer, Vol. 11, Núm. 2, pp. 107-113

  9. Composition of cholesterol and its precursors in ovine milk

    Lait, Vol. 83, Núm. 2, pp. 153-160

  10. Determinación de la eficacia de los agentes higroscópicos en una emulsión de fase externa acuosa

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 105, pp. 90-102

  11. Drug release kinetics and fronts movement studies from methyl methacrylate (MMA) copolymer matrix tablets: Effect of copolymer type and matrix porosity

    Journal of Controlled Release, Vol. 92, Núm. 1-2, pp. 69-82

  12. Effect of dietary linseed oil and α-tocopherol on pork tenderloin (Psoas major) muscle

    Meat Science, Vol. 65, Núm. 3, pp. 1039-1044

  13. Effect of selected yeast strains on the sensory properties of dry fermented sausages

    European Food Research and Technology, Vol. 217, Núm. 6, pp. 475-480

  14. Effect of two formulations of benzimidazole carbamates on the viability of cysts of Echinococcus granulosus in vivo

    Parasite, Vol. 10, Núm. 4, pp. 371-373

  15. Effect of γ-sterilization process on PLGA microspheres loaded with insulin-like growth factor - I (IGF-I)

    Journal of Biomaterials Applications, Vol. 18, Núm. 2, pp. 95-108

  16. El Cubano

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 6, pp. 186-187

  17. El Sistema Nacional de Salud español en el siglo XXI

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 422, pp. 36-38

  18. El Tribunal Constitucional dictó sentencia

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 424, pp. 30-34

  19. El acoso

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 4, pp. 204-205

  20. El boticario americano

    El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 295, pp. 111