Publicaciones (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2006

  1. A note on partial replacement of maize with rice bran in the pig diet on meat and backfat fatty acids

    Handbook of Environmental Chemistry, Volume 5: Water Pollution, Vol. 15, Núm. 3, pp. 427-433

  2. Bacterial biofilm removal using fungal enzymes

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 40, Núm. 1, pp. 51-56

  3. Biocompatibility of elastin-like polymer poly(VPAVG) microparticles: In vitro and in vivo studies

    Journal of Biomedical Materials Research - Part A, Vol. 78, Núm. 2, pp. 343-351

  4. Características nutricionales de salchichones y productos afines comercializados en España derivados de su contenido en grasa y perfil de ácidos grasos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 209, pp. 96-101

  5. Clinical trial evaluating amoxicillin and clarithromycin hydrogels (chitosan-polyacrylic acid polyionic complex) for H. pylori eradication

    Journal of Clinical Gastroenterology, Vol. 40, Núm. 7, pp. 618-622

  6. Compatibility and stability of furosemide and dexamethasone combined in infusion solutions

    Arzneimittel-Forschung/Drug Research, Vol. 56, Núm. 10, pp. 714-720

  7. Contribución de la fracción lipídica de salamis fabricados en distintos países a la ingesta diaria recomendada (DRSP)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 91-92

  8. Design of a new cooked meat sausage enriched with calcium

    Meat Science, Vol. 73, Núm. 2, pp. 368-377

  9. Effect of inulin on the textural and sensory properties of mortadella, a Spanish cooked meat product

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 41, Núm. 10, pp. 1207-1215

  10. Elaboration and characterization of thiolated chitosan-coated acrylic nanoparticles

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 316, Núm. 1-2, pp. 170-175

  11. En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido

    El Ateneo: revista científica, literaria y artística, Núm. 15, pp. 71-76

  12. Ensayo de tensión y análisis del perfil de textura (TPA) de embutidos crudos curados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 371, pp. 96-97

  13. Enzinas vel Jarava. Algunas reflexiones sobre la autoría de un tratado de Botánica renacentista conservado en la Biblioteca ¿Marqués de Valdecilla¿

    Pecia Complutense: Boletín de la Biblioteca Histórica "Marqués de Valdecilla", Núm. 4

  14. Evaluation of cholecystokinin (CCK-8) peptide thermal stability for use as radiopharmaceutical by means isothermal and nonisothermal approaches

    Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 32, Núm. 8, pp. 947-953

  15. Evolución de los alimentos funcionales, algunos aspectos relacionados con legislación y áreas de aplicación

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 210, pp. 82-88

  16. Francisco Loscos y Bernal: Terol sí que va existir per a la botànica

    Afers: fulls de recerca i pensament, Vol. 21, Núm. 53, pp. 67-85

  17. Indirect measurement of the lag time distribution of single cells of Listeria innocua in food

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 72, Núm. 4, pp. 2533-2538

  18. Innovaciones en el proceso de alimentos: Tecnologías no térmicas.

    Revista de medicina, Vol. 50, Núm. 4, pp. 71-74

  19. Innovations in food processing: nonthermal methods

    Revista de medicina de la Universidad de Navarra, Vol. 50, Núm. 4, pp. 71-74

  20. Islario

    El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 355, pp. 103