Publicaciones (46) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2007

  1. A food-grade system for production of pediocin PA-1 in nisin-producing and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains: Application to inhibit Listeria growth in a cheese model system

    Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 11, pp. 2512-2517

  2. Arrugas

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 26, Núm. 11, pp. 114-115

  3. Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics

    Meat Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 331-338

  4. Cesión controlada de fármacos en el segmento posterior: Nuevas tendencias

    Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 82, Núm. 1, pp. 3-6

  5. Characterization of chitosan thiolation and application to thiol quantification onto nanoparticle surface

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 340, Núm. 1-2, pp. 173-181

  6. Ciclo Conferencias con otra mirada. Ignacio Martínez de Pisón. Presentación

    Eidon: revista de la fundación de ciencias de la salud, Núm. 25, pp. 56-57

  7. Comparative in vitro study of oesophageal adhesiveness of different commercial formulations containing alendronate

    European Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 31, Núm. 5, pp. 262-270

  8. Compatibility and stability of tramadol and dexamethasone in solution and its use in terminally ill patients

    Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics, Vol. 32, Núm. 5, pp. 441-444

  9. Cultivation-independent assessment of the bacterial diversity of breast milk among healthy women

    Research in Microbiology, Vol. 158, Núm. 1, pp. 31-37

  10. Development and in vitro evaluation of a thiomer-based nanoparticulate gene delivery system

    Biomaterials, Vol. 28, Núm. 3, pp. 524-531

  11. Effect of high-pressure treatments on proteolysis and texture of ewes' raw milk La Serena cheese

    International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 12, pp. 1424-1433

  12. En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (I)

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 461, pp. 10-11

  13. En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (y II)

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 462, pp. 16-17

  14. Enhanced production of pediocin PA-1 in wild nisin- and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains of dairy origin

    International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 5, pp. 574-577

  15. Estudio comparativo de los ácidos grasos e índices nutricionales lipídicos de diferentes salamis comercializados en España

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 380, pp. 109-114

  16. Fatty acid and volatile compound composition of Italian and Brazilian Milano salami

    Sciences des Aliments, Vol. 27, Núm. 3, pp. 234-244

  17. Fatty acid and volatile compounds from salami manufactured with yerba mate (Ilex paraguariensis) extract and pork back fat and meat from pigs fed on diets with partial replacement of maize with rice bran

    Food Chemistry, Vol. 103, Núm. 4, pp. 1159-1167

  18. Fatty acid compositions of selected varieties of Spanish dry ham related to their nutritional implications

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 1, pp. 107-112

  19. Fatty acids and sensory characteristics of Spanish dry-cured loin enriched in acid α-linolenic and α-tocopherol

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 4, pp. 1701-1706

  20. Generalidades de los conservantes en las formulaciones oftálmicas

    Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 82, Núm. 9, pp. 531-532