Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publicaciones (46) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2007
-
A food-grade system for production of pediocin PA-1 in nisin-producing and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains: Application to inhibit Listeria growth in a cheese model system
Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 11, pp. 2512-2517
-
Arrugas
Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 26, Núm. 11, pp. 114-115
-
Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics
Meat Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 331-338
-
Cesión controlada de fármacos en el segmento posterior: Nuevas tendencias
Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 82, Núm. 1, pp. 3-6
-
Characterization of chitosan thiolation and application to thiol quantification onto nanoparticle surface
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 340, Núm. 1-2, pp. 173-181
-
Ciclo Conferencias con otra mirada. Ignacio Martínez de Pisón. Presentación
Eidon: revista de la fundación de ciencias de la salud, Núm. 25, pp. 56-57
-
Comparative in vitro study of oesophageal adhesiveness of different commercial formulations containing alendronate
European Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 31, Núm. 5, pp. 262-270
-
Compatibility and stability of tramadol and dexamethasone in solution and its use in terminally ill patients
Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics, Vol. 32, Núm. 5, pp. 441-444
-
Cultivation-independent assessment of the bacterial diversity of breast milk among healthy women
Research in Microbiology, Vol. 158, Núm. 1, pp. 31-37
-
Development and in vitro evaluation of a thiomer-based nanoparticulate gene delivery system
Biomaterials, Vol. 28, Núm. 3, pp. 524-531
-
Effect of high-pressure treatments on proteolysis and texture of ewes' raw milk La Serena cheese
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 12, pp. 1424-1433
-
En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (I)
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 461, pp. 10-11
-
En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (y II)
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 462, pp. 16-17
-
Enhanced production of pediocin PA-1 in wild nisin- and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains of dairy origin
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 5, pp. 574-577
-
Estudio comparativo de los ácidos grasos e índices nutricionales lipídicos de diferentes salamis comercializados en España
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 380, pp. 109-114
-
Fatty acid and volatile compound composition of Italian and Brazilian Milano salami
Sciences des Aliments, Vol. 27, Núm. 3, pp. 234-244
-
Fatty acid and volatile compounds from salami manufactured with yerba mate (Ilex paraguariensis) extract and pork back fat and meat from pigs fed on diets with partial replacement of maize with rice bran
Food Chemistry, Vol. 103, Núm. 4, pp. 1159-1167
-
Fatty acid compositions of selected varieties of Spanish dry ham related to their nutritional implications
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 1, pp. 107-112
-
Fatty acids and sensory characteristics of Spanish dry-cured loin enriched in acid α-linolenic and α-tocopherol
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 4, pp. 1701-1706
-
Generalidades de los conservantes en las formulaciones oftálmicas
Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 82, Núm. 9, pp. 531-532