Publicaciones (74) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2014

  1. "Listeria monocytogenes" en salmón ahumado: inactivación mediante altas presiones y bioconservación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 455, pp. 80-88

  2. 40 años de Acta Botanica Malacitana

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 39, pp. 5-36

  3. A laboratory efficient method for intramuscular fat analysis

    Food Chemistry, Vol. 145, pp. 821-825

  4. Accumulation and distribution of potassium and its association with water balance in the skin of Cardinal table grapes during storage

    Scientia Horticulturae, Vol. 175, pp. 223-228

  5. An improved method for the electrotransformation of lactic acid bacteria: A comparative survey

    Journal of Microbiological Methods, Vol. 105, pp. 130-133

  6. Anaerobic green fluorescent protein as a marker of Bifidobacterium strains

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 175, pp. 6-13

  7. Antimicrobial activity of reuterin produced by Lactobacillus reuteri on Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon

    Food Microbiology, Vol. 44, pp. 1-5

  8. Aventura, comercio y política colonial

    Matador: revista de cultura, ideas y tendencias, Núm. 21, pp. 116-116

  9. Bioactive compounds content and total antioxidant activity of two savoy cabbages

    Czech Journal of Food Sciences, Vol. 32, Núm. 6, pp. 549-554

  10. Bioavailability of calcium from enriched meat products using caco-2 cells

    Food Research International, Vol. 55, pp. 263-270

  11. Block copolypeptide nanoparticles for the delivery of ocular therapeutics

    Macromolecular Bioscience, Vol. 15, Núm. 1, pp. 138-145

  12. Cannabinoides: Una prometedora herramienta para el desarrollo de nuevas terapias

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 80, Núm. 3, pp. 555-577

  13. Cannabinoides: una prometedora herramienta para el desarrollo de nuevas terapias

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 3, pp. 555-577

  14. Características de las mujeres donantes de un banco de leche materna y relación con el tiempo de donación

    Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 80, Núm. 4, pp. 236-241

  15. Características de las mujeres donantes de un banco de leche materna y relación con el tiempo de donación

    Anales de Pediatria, Vol. 80, Núm. 4, pp. 236-241

  16. Case-control study of risk factors for infectious mastitis in Spanish breastfeeding women

    BMC Pregnancy and Childbirth, Vol. 14, Núm. 1

  17. Cell uptake and oral absorption of titanium dioxide nanoparticles

    Toxicology Letters, Vol. 228, Núm. 2, pp. 103-110

  18. Characterisation of Lactobacillus gastricus strains isolated from human milk

    International Dairy Journal, Vol. 39, Núm. 1, pp. 167-177

  19. Comparative evaluation of the metabolic effects of hydroxytyrosol and its lipophilic derivatives (hydroxytyrosyl acetate and ethyl hydroxytyrosyl ether) in hypercholesterolemic rats

    Food and Function, Vol. 5, Núm. 7, pp. 1556-1563

  20. Design and characterization of an ocular topical liposomal preparation to replenish the lipids of the tear film

    Investigative Ophthalmology and Visual Science, Vol. 55, Núm. 12, pp. 7839-7847