Capítulos de Libro (6) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. A comparison of gluten wheat flour functionality versus gluten-free chickpea flour, and their mixtures, in the oscillatory, transient, and steady rheological properties of muffin batters

    Gluten: Food Sources, Properties and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-44

  2. Al otro lado del estrecho: Entomólogos del Museo Nacional de Ciencias Naturales en los territorios del África hispana (1859-1937)

    Encuentros con lo imposible: Homenaje a Isabel Izquierdo Moya (Amazon Kindle Publishing (KDP)), pp. 65-91

  3. Ciencia, Corte y Público. La difusión del conocimiento científico en el Madrid de Carlos III

    III centenario del nacimiento de Carlos III: Ciclo de conferencias (Instituto de Estudios Madrileños), pp. 411-428

  4. Infectious Mastitis During Lactation: A Mammary Dysbiosis Model

    Prebiotics and Probiotics in Human Milk: Origins and Functions of Milk-Borne Oligosaccharides and Bacteria (Elsevier Inc.), pp. 401-428

  5. Recent advances in seafood technology: An overview

    Trends in Fish Processing Technologies (CRC Press), pp. 1-26

  6. Viscosity and viscoelasticity of baby foods

    Advances in Rheology Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 219-288