Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Capítulos de Libro (6) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
A comparison of gluten wheat flour functionality versus gluten-free chickpea flour, and their mixtures, in the oscillatory, transient, and steady rheological properties of muffin batters
Gluten: Food Sources, Properties and Health Implications (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-44
-
Al otro lado del estrecho: Entomólogos del Museo Nacional de Ciencias Naturales en los territorios del África hispana (1859-1937)
Encuentros con lo imposible: Homenaje a Isabel Izquierdo Moya (Amazon Kindle Publishing (KDP)), pp. 65-91
-
Ciencia, Corte y Público. La difusión del conocimiento científico en el Madrid de Carlos III
III centenario del nacimiento de Carlos III: Ciclo de conferencias (Instituto de Estudios Madrileños), pp. 411-428
-
Infectious Mastitis During Lactation: A Mammary Dysbiosis Model
Prebiotics and Probiotics in Human Milk: Origins and Functions of Milk-Borne Oligosaccharides and Bacteria (Elsevier Inc.), pp. 401-428
-
Recent advances in seafood technology: An overview
Trends in Fish Processing Technologies (CRC Press), pp. 1-26
-
Viscosity and viscoelasticity of baby foods
Advances in Rheology Research (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 219-288