Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publicaciones (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1989
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Actual identity of six micrococcal strains selected as potential starter for dry fermented sausages production
Microbiologia SEM, Vol. 5, Núm. 1, pp. 53-55
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Algo más de doscientos años de preocupación por la naturaleza en Melilla y su tierra
Aldaba: revista del Centro Asociado a la UNED de Melilla, Núm. 13, pp. 11-28
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Changes in lipid fluidity and composition of lamellar bodies in respiratory distress induced by oleic acid
Biochemical Society Transactions, Vol. 17, Núm. 4, pp. 792-794
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Comparison between intra- and extracellular surfactant in respiratory distress induced by oleic acid
Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Lipids and Lipid Metabolism, Vol. 1003, Núm. 2, pp. 201-203
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Dissolution rate and in situ intestinal absorption kinetics of guanyl-cysteine
Bollettino Chimico Farmaceutico, Vol. 128, Núm. 10, pp. 303-309
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Effect of farmyard manure and its humic fractions on the aggregate stability of a sandy–loam soil
Journal of Soil Science, Vol. 40, Núm. 2, pp. 293-298
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Gabriel Ciscar (1760-1829) en las mentalidades de su tiempo
Serie histórica, Núm. 4, pp. 109-122
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Increased synthesis and production of prostaglandin E2 by monocytes from drug addicts with AIDS
AIDS, Vol. 3, Núm. 2, pp. 91-96
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La Revolución Francesa y la ciencia española: de la originalidad a la dependencia
Arbor: Ciencia, pensamiento y cultura, Núm. 527, pp. 15-34
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MICROCAPSULAS, MICROESFERAS Y NANOPARTICULAS DE ALBUMINA COMO NUEVOS SISTEMAS DE ADMINISTRACION DE MEDICAMENTOS
Farmacia Clinica, Vol. 6, Núm. 10, pp. 724-733
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NUEVOS SISTEMAS DE ADMINISTRACION DE MEDICAMENTOS. VECTORIZACION
Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 8, Núm. 10-12, pp. 242-248
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Particle size and size distribution of albumin microspheres produced by heat and chemical stabilization
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 51, Núm. 1, pp. 85-93
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Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-193
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Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista española de Fisiología, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-194
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Sobre una obra de M. Amo y Mora (1809-1894) poco conocida
Acta Botanica Malacitana, Núm. 14, pp. 197-198
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Stability of amonafide solutions in front of light and temperature
Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 8, Núm. 3-4, pp. 104-109
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The effect of organic materials and their humified fractions on the formation and stabilization of soil aggregates
Science of the Total Environment, The, Vol. 81-82, Núm. C, pp. 561-568
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Una colección de quinas perteneciente a José Pavón (1754-1840)
Acta Botanica Malacitana, Núm. 14, pp. 195-197