Publicaciones (18) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1989

  1. Actual identity of six micrococcal strains selected as potential starter for dry fermented sausages production

    Microbiologia SEM, Vol. 5, Núm. 1, pp. 53-55

  2. Algo más de doscientos años de preocupación por la naturaleza en Melilla y su tierra

    Aldaba: revista del Centro Asociado a la UNED de Melilla, Núm. 13, pp. 11-28

  3. Changes in lipid fluidity and composition of lamellar bodies in respiratory distress induced by oleic acid

    Biochemical Society Transactions, Vol. 17, Núm. 4, pp. 792-794

  4. Comparison between intra- and extracellular surfactant in respiratory distress induced by oleic acid

    Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Lipids and Lipid Metabolism, Vol. 1003, Núm. 2, pp. 201-203

  5. Dissolution rate and in situ intestinal absorption kinetics of guanyl-cysteine

    Bollettino Chimico Farmaceutico, Vol. 128, Núm. 10, pp. 303-309

  6. Effect of farmyard manure and its humic fractions on the aggregate stability of a sandy–loam soil

    Journal of Soil Science, Vol. 40, Núm. 2, pp. 293-298

  7. Gabriel Ciscar (1760-1829) en las mentalidades de su tiempo

    Serie histórica, Núm. 4, pp. 109-122

  8. Increased synthesis and production of prostaglandin E2 by monocytes from drug addicts with AIDS

    AIDS, Vol. 3, Núm. 2, pp. 91-96

  9. La Revolución Francesa y la ciencia española: de la originalidad a la dependencia

    Arbor: Ciencia, pensamiento y cultura, Núm. 527, pp. 15-34

  10. MICROCAPSULAS, MICROESFERAS Y NANOPARTICULAS DE ALBUMINA COMO NUEVOS SISTEMAS DE ADMINISTRACION DE MEDICAMENTOS

    Farmacia Clinica, Vol. 6, Núm. 10, pp. 724-733

  11. NUEVOS SISTEMAS DE ADMINISTRACION DE MEDICAMENTOS. VECTORIZACION

    Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 8, Núm. 10-12, pp. 242-248

  12. Particle size and size distribution of albumin microspheres produced by heat and chemical stabilization

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 51, Núm. 1, pp. 85-93

  13. Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat

    Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-193

  14. Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat

    Revista española de Fisiología, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-194

  15. Sobre una obra de M. Amo y Mora (1809-1894) poco conocida

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 14, pp. 197-198

  16. Stability of amonafide solutions in front of light and temperature

    Ciencia e Industria Farmaceutica, Vol. 8, Núm. 3-4, pp. 104-109

  17. The effect of organic materials and their humified fractions on the formation and stabilization of soil aggregates

    Science of the Total Environment, The, Vol. 81-82, Núm. C, pp. 561-568

  18. Una colección de quinas perteneciente a José Pavón (1754-1840)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 14, pp. 195-197