Publicaciones (57) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. 1898, sanidad y ciencia en España y Latinoamérica durante el cambio de siglo : actas del seminario internacional complutense, Madrid, 1998

    Universidad Complutense de Madrid

  2. América: la panacea soñada

    Madrid, ciencia y corte (Universidad de Alcalá), pp. 277-282

  3. Analysis of diclofenac sodium and derivatives

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 21, Núm. 1, pp. 83-94

  4. Andrés Laguna

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 375, pp. 8-9

  5. Antimutagenic effect of fruit and vegetable ethanolic extracts against N-nitrosamines evaluated by the Ames test

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 8, pp. 3257-3264

  6. Biodegradable poly(DL-lactic-co-glycolic acid) microspheres containing tetracaine hydrochloride. In-vitro release profile

    Journal of Microencapsulation, Vol. 16, Núm. 1, pp. 105-115

  7. Botiquines en los buques mercantes

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 375, pp. 24-26

  8. Changes in the components of dry-fermented sausages during ripening

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 39, Núm. 4, pp. 329-367

  9. Characterization of the headspace volatile compounds of selected Spanish dry fermented sausages

    Food Chemistry, Vol. 64, Núm. 4, pp. 461-465

  10. Comparison of derivative spectrophotometric and liquid chromatograpic methods for the determination of omeprazole in aqueous solutions during stability studies

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 21, Núm. 2, pp. 291-298

  11. Contribution of the microbial and meat endogenous enzymes to the free amino acid and amine contents of dry fermented sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 1156-1161

  12. Efecto del uso combinado de la Pronasa E y de un extracto fúngíco (Mucor racemosus forma sphaerosporus) en la maduración de embutidos crudos curados

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 4, pp. 327-337

  13. Effect of selected mould strains on lipolysis in dry fermented sausages

    European Food Research and Technology, Vol. 209, Núm. 5, pp. 360-365

  14. Effects of visnagin on cyclic nucleotide phosphodiesterases and their role in its inhibitory effects on vascular smooth muscle contraction

    General Pharmacology, Vol. 32, Núm. 1, pp. 71-74

  15. El Real Gabinete de Historia Natural

    Madrid, ciencia y corte (Universidad de Alcalá), pp. 247-252

  16. El Real Jardín Botánico

    Madrid, ciencia y corte (Universidad de Alcalá), pp. 253-260

  17. El ciudadano inédito

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 18, Núm. 9, pp. 202-203

  18. El efecto 2000

    Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 18, Núm. 10, pp. 184-185

  19. El precio de los medicamentos no financiados

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 376, pp. 30-32

  20. El redescubrimiento de un continente: los naturalistas españoles ante la naturaleza norte-africana (1860-1936)

    1898, sanidad y ciencia en España y Latinoamérica durante el cambio de siglo : actas del seminario internacional complutense, Madrid, 1998