Publicaciones en las que colabora con M. ÁNGELES MONTSERRAT CARBAJAL AZCONA (20)

2011

  1. Implicación activa del alumnado en el desarrollo de herramientas para Dietética Aplicada

    VIII Foro sobre Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de capítulos

2008

  1. Oily Fish Increases Iron Bioavailability of a Phytate Rich Meal in Young Iron Deficient Women

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 27, Núm. 1, pp. 96-101

  2. Sodium-bicarbonated mineral water decreases aldosterone levels without affecting urinary excretion of bone minerals

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 4, pp. 347-355

2003

  1. Nutrition and dietary recommendations for the elderly "Public Health" Working Group of the Spanish Nutrition Society

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 18, Núm. 3, pp. 109-137

  2. Nutritional assessment, health markers and lipoprotein profile in postmenopausal women belonging to a closed community

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 57, Núm. SUPPL. 1

2001

  1. Activities of daily living in the Spanish elderly. Association with mortality

    Journal of Nutrition, Health and Aging, Vol. 5, Núm. 4, pp. 259-262

  2. Tablas de composición de alimentos

    Pirámide

2000

  1. Body perceptions and slimming attitudes reported by Spanish adolescents

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 54, pp. S65-S68

  2. Cereals contribution to the total dietary intake of heavy metals in Madrid, Spain

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 4, pp. 495-503

1997

  1. Influence of the aging process on body composition of the aged: the SENECA study in Spain

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 12, Núm. 4, pp. 195-200

1988

  1. ESTADO NUTRITIVO DE UNA POBLACION INFANTIL MARGINAL DE LA COMUNIDAD AUTONOMA DE MADRID, ESPANA

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 38, Núm. 4, pp. 803-814