Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
MARÍA ISABEL
CAMBERO RODRÍGUEZ
Catedrática de universidad
Publicaciones en las que colabora con MARÍA ISABEL CAMBERO RODRÍGUEZ (24)
2023
2019
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Mesa Redonda " Problemática de la ingesta actual de ácidos grasos omega-6 y omega-3"
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 27, Núm. 27, pp. 489-496
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The human gallbladder microbiome is related to the physiological state and the biliary metabolic profile
Microbiome, Vol. 7, Núm. 1
2014
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Evaluation and Optimization of the Analysis of Fatty Acid Types in Edible Oils by 1H-NMR
Food Analytical Methods, Vol. 7, Núm. 6, pp. 1285-1297
2012
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Pasteurización de la tortilla española mediante ionización electrónica
Avances en microbiología de los alimentos
2011
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Cynara oil, revalued edible seed oil. Nutritional composition and oxidative stability
Nutrición Clínica y Dietética Hospitalaria, Vol. 31, Núm. Supl. 1, pp. 121
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Eliminación de “Listeria monocytogenes” en jamón curado mediante radiaciones beta
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 330
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Estrategias para retener el color de la carne picada tratada con electrones acelerados y su efecto en la vida útil
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 336
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Higienización y vida útil de productos listos para su consumo (RTE) tratados con electrones acelerados
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 167-177
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Shelf-life extension of fresh pork loin treated by e-beam
Productos cárnicos para el siglo XXI: seguros, nutritivos y saludables (Servicio de Publicaciones), pp. 338
2010
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Microbial transglutaminase for cold-set binding of unsalted/salted pork models and restructured dry ham
Meat Science, Vol. 84, Núm. 4, pp. 747-754
2009
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Magnetic resonance imaging study of the cold-set gelation of meat systems containing plasma powder
Food Research International, Vol. 42, Núm. 9, pp. 1362-1372
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Plasma powder as cold-set binding agent for meat system: Rheological and Raman spectroscopy study
Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 2, pp. 493-499
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Raman spectroscopic study of electron-beam irradiated cold-smoked salmon
Food Research International, Vol. 42, Núm. 1, pp. 216-220
2008
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Elimination of Listeria monocytogenes from vacuum-packed dry-cured ham by E-beam radiation
Journal of Food Protection, Vol. 71, Núm. 10, pp. 2001-2006
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Raman spectroscopy study of the structural effect of microbial transglutaminase on meat systems and its relationship with textural characteristics
Food Chemistry, Vol. 109, Núm. 1, pp. 25-32
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Tensile properties of cooked meat sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) parameters and physico-chemical characteristics
Meat Science, Vol. 80, Núm. 3, pp. 690-696
2007
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Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics
Meat Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 331-338
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Magnetic resonance imaging, rheological properties, and physicochemical characteristics of meat systems with fibrinogen and thrombin
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 23, pp. 9357-9364
1999
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Antimutagenic effect of fruit and vegetable ethanolic extracts against N-nitrosamines evaluated by the Ames test
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 8, pp. 3257-3264