Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos
Valencia, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (9)
2023
-
Human milk: From complex tailored nutrition to bioactive impact on child cognition and behavior
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 26, pp. 7945-7982
2022
-
3.05 - Diet and Microbiota During Pregnancy
Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 44-54
2021
-
Gut microbes and health
Gastroenterologia y Hepatologia, Vol. 44, Núm. 7, pp. 519-535
2019
-
Baby’s first microbes: The microbiome of human milk
How Fermented Foods Feed a Healthy Gut Microbiota: A Nutrition Continuum (Springer International Publishing), pp. 3-33
-
Deciphering the Human Gut Microbiome of Urolithin Metabotypes: Association with Enterotypes and Potential Cardiometabolic Health Implications
Molecular Nutrition and Food Research, Vol. 63, Núm. 4
2017
-
A Method to Assess Bacteriocin Effects on the Gut Microbiota of Mice
Journal of visualized experiments : JoVE
2016
-
The potential of class II bacteriocins to modify gut microbiota to improve host health
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 10
2013
-
¿existe una relación entre la microbiota intestinal, el consumo de probióticos y la modulación del peso corporal?
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. SUPPL. 1, pp. 3-12
2006
-
Amino acid catabolic pathways of lactic acid bacteria
Critical Reviews in Microbiology, Vol. 32, Núm. 3, pp. 155-183