Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1984
-
A note on the effect of combined ultrasonic and heat treatments on the survival of thermoduric streptococci
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 56, Núm. 1, pp. 175-177
-
Detection and partial characterisation of soluble proteins of beef muscle by immunoelectrophoresis in agarose gels
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 35, Núm. 7, pp. 793-796
-
Detection and partial characterization of soluble pig muscle proteins by immunoelectrophoresis in agarose gels
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 19, Núm. 3, pp. 283-287
-
Estimación antropométrica de la grasa corporal en una población infantil marginal.
Revista Clinica Espanola, Vol. 173, Núm. 2, pp. 99-101
-
Estudio antropométrico de una población infantil madrileña.
Revista Clinica Espanola, Vol. 175, Núm. 1, pp. 9-12
-
GRAFT POLYMERIZATION OF ACRYLIC MONOMERS ONTO STARCH FRACTIONS. III. EFFECTS OF CARBOHYDRATE STRUCTURE.
Journal of polymer science. Part A-1, Polymer chemistry, Vol. 22, Núm. 6, pp. 1327-1333
-
GRAFT POLYMERIZATION OF ACRYLIC MONOMERS ONTO STARCH FRACTIONS. PART II: EFFECT OF REACTION TIME ON GRAFTING OF METHYL METHACRYLATE ONTO AMYLOPECTIN.
Journal of polymer science. Polymer letters edition, Vol. 22, Núm. 1, pp. 21-24
-
Influencia del tipo de proteína de la dieta sobre la concentración del colesterol sérico en conejo y hombre.
Revista Clinica Espanola, Vol. 172, Núm. 4, pp. 181-186