Artículos (11) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1988

  1. Contenido en elementos minerales en vinos aromatizados: I: Vermuts blancos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 197, pp. 69-71

  2. Detection of chicken meat in raw meat mixtures by a sandwich enzyme immunoassay

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 23, Núm. 3, pp. 303-310

  3. ESTADO NUTRITIVO DE UNA POBLACION INFANTIL MARGINAL DE LA COMUNIDAD AUTONOMA DE MADRID, ESPANA

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 38, Núm. 4, pp. 803-814

  4. Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of rats

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 26, Núm. 5, pp. 453-457

  5. Effects on growth and lipemia of SRBC immunization in protein-energy malnourished rats

    Nutrition Reports International, Vol. 37, Núm. 2, pp. 439-447

  6. Heat stable proteinase from Pseudomonas fluorescens AH-70: Purification by affinity chromatography on cyclopeptide antibiotics

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 217-226

  7. Inducción de hipercolesterolemia en el conejo por dietas semisintéticas. Cambios en la composición de las lipoproteínas de alta densidad

    Revista española de Fisiología, Vol. 44, Núm. 1, pp. 45-50

  8. Induction of hypercholesterolemia in the rabbit with semisynthetic diets. Changes in the composition of high density lipoproteins

    Revista española de fisiología, Vol. 44, Núm. 1, pp. 45-49

  9. Lipemia and apolipoproteinemia in a sample of secondary school adolescent smokers

    Medical Science Research, Vol. 16, Núm. 6, pp. 265-266

  10. Sandwich ELISA for detection of horse meat in raw meat mixtures using antisera to muscle soluble proteins

    Meat Science, Vol. 22, Núm. 2, pp. 143-153

  11. Subproductos de alcachofa como fuente de fibra alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 196, pp. 41-43