Artículos (13) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1989

  1. A study of the graft copolymerization of methacrylic acid onto starch using the H2O2/Fe++ redox system

    Journal of Polymer Science Part A: Polymer Chemistry, Vol. 27, Núm. 2, pp. 595-603

  2. Approach to the knowledge of the graft polymerization of acrylic monomers onto polysaccharides using Ce (IV) as initiator

    Journal of polymer science. Part C, Polymer letters, Vol. 27, Núm. 5, pp. 149-152

  3. CONTENIDO DE NITRATOS Y NITRITOS RESIDUALES EN PRODUCTOS CARNICOS: I. CHORIZO CRUDO

    Revista de Toxicologia, Vol. 6, Núm. 2, pp. 223-233

  4. CONTENIDO DE NITRATOS Y NITRITOS RESIDUALES EN PRODUCTOS CARNICOS: II. CHORIZO SALTEADO Y COCIDO

    Revista de Toxicologia, Vol. 6, Núm. 2, pp. 235-241

  5. Contenido de elementos minerales en vinos aromatizados: III. Vermuts rojos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 199, pp. 61-65

  6. Determination of dietary fibre in cider wastes. Comparison of methods

    Food Chemistry, Vol. 33, Núm. 2, pp. 151-159

  7. Development of a cows’ milk identification test (COMIT) for field use

    Journal of Dairy Research, Vol. 56, Núm. 5, pp. 691-698

  8. Effects of age and cigarette smoking on serum concentrations of lipids and apolipoproteins in a male military population

    Atherosclerosis, Vol. 80, Núm. 1, pp. 33-39

  9. Operon fusions of Mu d1(Ap, lac) to the l-proline biosynthetic genes of escherichia coli K-12

    Current Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 113-117

  10. Partial immunological characterization of heat‐stable proteinases from Pseudomonas spp. of dairy origin

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 66, Núm. 3, pp. 227-233

  11. Production and characterization of monoclonal antibodies specific to chicken muscle soluble proteins

    Meat Science, Vol. 25, Núm. 3, pp. 199-207

  12. Relationships between anthropometrical measurements, lipemia and apolipoproteinemia in a sample of Madrid secondary school adolescents

    Nutrition Reports International, Vol. 39, Núm. 6, pp. 1167-1175

  13. VALORACION DEL ESTADO NUTRITIVO DE DOS COLECTIVOS DE ESCOLARES DE LA PROVINCIA DE MADRID, DE DIFERENTE NIVEL SOCIOECONOMICO, MEDIANTE EL EMPLEO DE PARAMETROS DIETETICOS, HEMATOLOGICOS Y BIOQUIMICOS

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 55, Núm. 4, pp. 549-558