Artículos (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1991

  1. Acceptability of diets containing olive oil fried sardines (Sardina pilchardus) in the prevention of dietary hypercholesterolaemia in rats

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 56, Núm. 2, pp. 155-165

  2. Antibacterial activity of Lactobacillus sake isolated from dry fermented sausages

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-10

  3. Aspectos nutricionales de la fibra alimentaria: etiquetado de productos elaborados

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 3, pp. 139-144

  4. CONDICIONANTES DIETETICOS DE LOS NIVELES SERICOS DE LIPIDOS EN UN COLECTIVO DE ANCIANOS

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 57, Núm. 2, pp. 339-350

  5. Contaminantes naturales de los alimentos y alergias

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 227, pp. 81-86

  6. Contenido mineral de frutas exóticas de progresivo consumo en España: kiwi

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 59-61

  7. Detection of bovine milk in ovine milk by a sandwich enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA)

    Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 5, pp. 366-369

  8. Effects of long-term administration of acetaminophen on the nutritional utilization of dietary protein

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 35, Núm. 5, pp. 303-308

  9. El mundo "light" y los consumidores

    Química e industria: QeI, Núm. 5, pp. 402-404

  10. Elementos minerales en la yerba mate (Ilex paraguariensis St. H.).

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 41, Núm. 3, pp. 441-454

  11. Estimation of the hydrophobicity modifications in meat proteins upon thermal treatment

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 56, Núm. 2, pp. 187-193

  12. Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - I. Growth and extracellular proteinase production under different culture conditions

    Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 423-428

  13. Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - II. Partial purification and some technological important properties

    Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 429-436

  14. Formación de almidón indigestible en productos elaborados

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 4, pp. 101-105

  15. Indirect ELISA for detection of goats' milk in ewes' milk and cheese

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 26, Núm. 5, pp. 457-465

  16. Klason lignin, condensed tannins and resistant protein as dietary fibre constituents: Determination in grape pomaces

    Food Chemistry, Vol. 39, Núm. 3, pp. 299-309

  17. Modificaciones de un aceite de oliva durante las frituras sucesivas de patatas: correlaciones entre distintos índices analíticos y de evaluación global de la degradación

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 31, Núm. 4, pp. 523-531

  18. Monoclonal antibody sandwich ELISA for the potential detection of chicken meat in mixtures of raw beef and pork

    Meat Science, Vol. 30, Núm. 1, pp. 23-31

  19. Niveles de sodio y potasio en aguas de consumo público de Madrid

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 226, pp. 35-38

  20. Riboflavin status in a group of institutionalized elderly.

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 61, Núm. 2, pp. 120-124