Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Artículos (22) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1991
-
Acceptability of diets containing olive oil fried sardines (Sardina pilchardus) in the prevention of dietary hypercholesterolaemia in rats
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 56, Núm. 2, pp. 155-165
-
Antibacterial activity of Lactobacillus sake isolated from dry fermented sausages
International Journal of Food Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-10
-
Aspectos nutricionales de la fibra alimentaria: etiquetado de productos elaborados
Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 3, pp. 139-144
-
CONDICIONANTES DIETETICOS DE LOS NIVELES SERICOS DE LIPIDOS EN UN COLECTIVO DE ANCIANOS
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 57, Núm. 2, pp. 339-350
-
Contaminantes naturales de los alimentos y alergias
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 227, pp. 81-86
-
Contenido mineral de frutas exóticas de progresivo consumo en España: kiwi
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 221, pp. 59-61
-
Detection of bovine milk in ovine milk by a sandwich enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA)
Journal of Food Protection, Vol. 54, Núm. 5, pp. 366-369
-
Effects of long-term administration of acetaminophen on the nutritional utilization of dietary protein
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 35, Núm. 5, pp. 303-308
-
El mundo "light" y los consumidores
Química e industria: QeI, Núm. 5, pp. 402-404
-
Elementos minerales en la yerba mate (Ilex paraguariensis St. H.).
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 41, Núm. 3, pp. 441-454
-
Estimation of the hydrophobicity modifications in meat proteins upon thermal treatment
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 56, Núm. 2, pp. 187-193
-
Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - I. Growth and extracellular proteinase production under different culture conditions
Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 423-428
-
Extracellular proteinase from Enterococcus faecalis subsp. liquefaciens - II. Partial purification and some technological important properties
Folia Microbiologica, Vol. 36, Núm. 5, pp. 429-436
-
Formación de almidón indigestible en productos elaborados
Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 4, pp. 101-105
-
Indirect ELISA for detection of goats' milk in ewes' milk and cheese
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 26, Núm. 5, pp. 457-465
-
Klason lignin, condensed tannins and resistant protein as dietary fibre constituents: Determination in grape pomaces
Food Chemistry, Vol. 39, Núm. 3, pp. 299-309
-
Modificaciones de un aceite de oliva durante las frituras sucesivas de patatas: correlaciones entre distintos índices analíticos y de evaluación global de la degradación
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 31, Núm. 4, pp. 523-531
-
Monoclonal antibody sandwich ELISA for the potential detection of chicken meat in mixtures of raw beef and pork
Meat Science, Vol. 30, Núm. 1, pp. 23-31
-
Niveles de sodio y potasio en aguas de consumo público de Madrid
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 226, pp. 35-38
-
Riboflavin status in a group of institutionalized elderly.
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 61, Núm. 2, pp. 120-124