Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Artículos (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1992
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Analysis of Graft Copolymers onto Starch by 13C NMR Spectroscopy
Macromolecules, Vol. 25, Núm. 12, pp. 3009-3014
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CARACTERIZACION EN ACIDOS GRASOS DE PRODUCTOS DE BOLLERIA Y PANADERIA DE FRECUENTE CONSUMO EN LA INFANCIA
Hipertension y Arterioesclerosis, Vol. 4, Núm. 2, pp. 43-47
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Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol
Revista española de Fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276
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Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol.
Revista española de fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276
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Creences, tendéncies de consum d'aliments i begudes, i preferéncies i aversions alimentàries en diversos grups de joves amb un grau d'activitat física distint
Apunts: Medicina de l'esport, Vol. 29, Núm. 111, pp. 23-28
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Deep-Frying of Sardines in Different Culinary Fats. Changes in the Fatty Acid Composition of Sardines and Frying Fats
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2252-2256
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Determination of the tacticity of polymethacrylates obtained from graft copolymers
Polymer, Vol. 33, Núm. 14, pp. 3089-3094
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Effect of Food Preparation on Qualitative and Quantitative Distribution of Major Carotenoid Constituents of Tomatoes and Several Green Vegetables
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 3, pp. 390-398
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Effects of dietary fibre and tannins from apple pulp on the composition of faeces in rats
British Journal of Nutrition, Vol. 67, Núm. 3, pp. 463-473
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Estudio comparativo de los métodos m-hidroxifenilfenol y 3,5-dimetilfenol para determinar sustancias pécticas en nabo
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 232, pp. 79-84
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Estudio de las condiciones higiénico- sanitarias de los establecimientos dedicados a la preparación de platos preparados en el municipio de Madrid
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 229, pp. 55-60
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Graft copolymerization of hydroxylic methacrylates and ethyl acrylate onto amylopectin
Polymer, Vol. 33, Núm. 13, pp. 2860-2862
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High-performance size-exclusion chromatographic studies on polar components formed in sunflower oil used for frying
Journal of the American Oil Chemists Society, Vol. 69, Núm. 6, pp. 557-563
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Incidencia de la acción del frío sobre el contenido en B-caroteno en vegetales
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 238, pp. 35-39
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Indirect enzyme-linked immunosorbent assay for detection of cow's milk in goat's milk
Food and Agricultural Immunology, Vol. 4, Núm. 1, pp. 11-18
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Influencia de la nutrición en la capacidad funcional de un grupo de ancianos españoles.
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 42, Núm. 2, pp. 133-145
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Partial purification of horse‐specific soluble muscle proteins by immunoadsorption chromatography
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 58, Núm. 3, pp. 447-449
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Prevention of Dietary Hypercholesterolemia in Rats Using Sunflower-Oil-Fried Sardines. Effects on Cholesterol and Serum Enzymes
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2226-2231
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Relationships of hydrophobicity and antigenic activity to fat‐binding capacity of heat denatured meat proteins
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 4, pp. 505-508
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Revisión: residuos de tratamientos veterinarios y salud pública
Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 32, Núm. 5, pp. 461-480