Artículos (33) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1992

  1. Analysis of Graft Copolymers onto Starch by 13C NMR Spectroscopy

    Macromolecules, Vol. 25, Núm. 12, pp. 3009-3014

  2. CARACTERIZACION EN ACIDOS GRASOS DE PRODUCTOS DE BOLLERIA Y PANADERIA DE FRECUENTE CONSUMO EN LA INFANCIA

    Hipertension y Arterioesclerosis, Vol. 4, Núm. 2, pp. 43-47

  3. Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol

    Revista española de Fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276

  4. Comparative determinations of low-density-lipoprotein-cholesterol.

    Revista española de fisiología, Vol. 48, Núm. 4, pp. 271-276

  5. Creences, tendéncies de consum d'aliments i begudes, i preferéncies i aversions alimentàries en diversos grups de joves amb un grau d'activitat física distint

    Apunts: Medicina de l'esport, Vol. 29, Núm. 111, pp. 23-28

  6. Deep-Frying of Sardines in Different Culinary Fats. Changes in the Fatty Acid Composition of Sardines and Frying Fats

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2252-2256

  7. Determination of the tacticity of polymethacrylates obtained from graft copolymers

    Polymer, Vol. 33, Núm. 14, pp. 3089-3094

  8. Effect of Food Preparation on Qualitative and Quantitative Distribution of Major Carotenoid Constituents of Tomatoes and Several Green Vegetables

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 3, pp. 390-398

  9. Effects of dietary fibre and tannins from apple pulp on the composition of faeces in rats

    British Journal of Nutrition, Vol. 67, Núm. 3, pp. 463-473

  10. Estudio comparativo de los métodos m-hidroxifenilfenol y 3,5-dimetilfenol para determinar sustancias pécticas en nabo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 232, pp. 79-84

  11. Estudio de las condiciones higiénico- sanitarias de los establecimientos dedicados a la preparación de platos preparados en el municipio de Madrid

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 229, pp. 55-60

  12. Graft copolymerization of hydroxylic methacrylates and ethyl acrylate onto amylopectin

    Polymer, Vol. 33, Núm. 13, pp. 2860-2862

  13. High-performance size-exclusion chromatographic studies on polar components formed in sunflower oil used for frying

    Journal of the American Oil Chemists Society, Vol. 69, Núm. 6, pp. 557-563

  14. Incidencia de la acción del frío sobre el contenido en B-caroteno en vegetales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 238, pp. 35-39

  15. Indirect enzyme-linked immunosorbent assay for detection of cow's milk in goat's milk

    Food and Agricultural Immunology, Vol. 4, Núm. 1, pp. 11-18

  16. Influencia de la nutrición en la capacidad funcional de un grupo de ancianos españoles.

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 42, Núm. 2, pp. 133-145

  17. Partial purification of horse‐specific soluble muscle proteins by immunoadsorption chromatography

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 58, Núm. 3, pp. 447-449

  18. Prevention of Dietary Hypercholesterolemia in Rats Using Sunflower-Oil-Fried Sardines. Effects on Cholesterol and Serum Enzymes

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 40, Núm. 11, pp. 2226-2231

  19. Relationships of hydrophobicity and antigenic activity to fat‐binding capacity of heat denatured meat proteins

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 4, pp. 505-508

  20. Revisión: residuos de tratamientos veterinarios y salud pública

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 32, Núm. 5, pp. 461-480