Publicaciones (89) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. A Mediterranean Dietary Style Improves Calcium Utilization in Healthy Male Adolescents

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 27, Núm. 4, pp. 454-462

  2. A Nori but not a Konbu, dietary supplement decreases the cholesterolaemia, liver fat infiltration and mineral bioavailability in hypercholesterolaemic growing Wistar rats

    British Journal of Nutrition, Vol. 99, Núm. 2, pp. 272-280

  3. An indirect ELISA and a PCR technique for the detection of Grouper (Epinephelus marginatus) mislabeling

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 25, Núm. 6, pp. 677-683

  4. Antimicrobial activity of Enterococcus faecium L50, a strain producing enterocins L50 (L50A and L50B), P and Q, against beer-spoilage lactic acid bacteria in broth, wort (hopped and unhopped), and alcoholic and non-alcoholic lager beers

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 3, pp. 293-307

  5. Análisis físico-químico de las aguas del Balneario de Valdelateja

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 1, pp. 483-486

  6. Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte I

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 1, pp. 5-27

  7. Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte I

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 74, Núm. 1, pp. 5-27

  8. Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte II

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 2, pp. 181-201

  9. Arilesterasa. Aspectos metodológicos y funcionales de una enzima clave en la enfermedad cardiovascular. Parte II

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 74, Núm. 2, pp. 181-201

  10. Assessment of the bacterial diversity of human colostrum and screening of staphylococcal and enterococcal populations for potential virulence factors

    Research in Microbiology, Vol. 159, Núm. 9-10, pp. 595-601

  11. Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de codorniz, faisán, perdiz y pintada mediante una técnica de PCR con cebadores especie-específicos

    Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 2, Núm. 2, pp. 199-206

  12. Autentificación de filetes de mero mediante técnicas de ELISA y PCR

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 399, pp. 98-102

  13. Autopercepción de los pacientes con cáncer sobre la relación existente entre su estado nutricional, su alimentación y la enfermedad que padecen

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 5, pp. 477-486

  14. Beer consumption reduces cerebral oxidation caused by aluminum toxicity by normalizing gene expression of tumor necrotic factor alpha and several antioxidant enzymes

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 46, Núm. 3, pp. 1111-1118

  15. Birth weight and blood lipid levels in Spanish adolescents: Influence of selected APOE, APOC3 and PPARgamma2 gene polymorphisms. The AVENA Study

    BMC Medical Genetics, Vol. 9

  16. Características del salmón marinado en seco y por inmersión en disolución osmótica

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 6, Núm. 1, pp. 20-26

  17. Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oil

    Meat Science, Vol. 80, Núm. 2, pp. 431-441

  18. Cloning and heterologous production of hiracin JM79, a Sec-dependent bacteriocin produced by Enterococcus hirae DCH5, in lactic acid bacteria and Pichia pastoris

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 74, Núm. 8, pp. 2471-2479

  19. Comparison of the mineral and trace element concentrations between 'gazpacho' and the vegetables used in its elaboration

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 7-8, pp. 660-670

  20. Conservación de piñas (Ananas Sativus) y plátanos (Musa Cavendishi) en cámaras frigoríficas con atmósfera modificada

    Alimentaria, pp. 80-84