Publicaciones (87) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. A review of current PCR-based methodologies for the authentication of meats from game animal species

    Trends in Food Science and Technology, Vol. 21, Núm. 8, pp. 408-421

  2. An adequate calcium intake could help achieve weight loss in overweight/obese women following hypocaloric Diets

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 57, Núm. 2, pp. 95-102

  3. Anti-inflammatory properties of a pomegranate extract and its metabolite urolithin-A in a colitis rat model and the effect of colon inflammation on phenolic metabolism

    Journal of Nutritional Biochemistry, Vol. 21, Núm. 8, pp. 717-725

  4. Antimicrobial activity and occurrence of bacteriocin structural genes in Enterococcus spp. of human and animal origin isolated in Portugal.

    Archives of Microbiology, Vol. 192, Núm. 11, pp. 927-936

  5. Antimicrobial activity of doripenem against bacterial isolates from humans and animals

    Journal of Antibiotics, Vol. 63, Núm. 10, pp. 631-632

  6. Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteria

    Research in Microbiology, Vol. 161, Núm. 5, pp. 372-382

  7. Análisis microscópico de componentes de origen animal en piensos

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 192, pp. 60-67

  8. Asociación entre riesgo de desnutrición y capacidad afectiva en personas de edad avanzada institucionalizadas de la Comunidad de Madrid

    Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 30, Núm. 2, pp. 33-41

  9. Association between food and nutrient intakes and cognitive capacity in a group of institutionalized elderly people

    European Journal of Nutrition, Vol. 49, Núm. 5, pp. 293-300

  10. Associations between abdominal fat and body mass index on vitamin D status in a group of Spanish schoolchildren

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 64, Núm. 5, pp. 461-467

  11. Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de especies de caza mayor.: I. Técnicas basadas en el análisis de proteínas.

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 184, pp. 171-180

  12. Autentificación de carne y productos cárnicos procedentes de especies de caza mayorII. Técnicas basadas en el análisis del ADN

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 185, pp. 112-125

  13. Avance de resultados sobre consumo de fibra en España y beneficios asociados a la ingesta de fibra insoluble

    Revista española de nutrición comunitaria = Spanish journal of community nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 147-153

  14. Bioactive compounds of four hot pepper varieties (Capsicum annuum L.), antioxidant capacity, and intestinal bioaccessibility

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 6, pp. 3399-3406

  15. Biogenic amines in fermented foods

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 64, pp. S95-S100

  16. By-Products of Opuntia ficus-indica as a Source of Antioxidant Dietary Fiber

    Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 65, Núm. 3, pp. 210-216

  17. Cambios de calidad asociados a las condiciones de marinado de salmón (Salmo salar) y su evolución durante el almacenamiento

    CyTA: Journal of food, Vol. 8, Núm. 1, pp. 39-47

  18. Carbohydrate composition of raw and extruded pulse flours

    Food Research International, Vol. 43, Núm. 2, pp. 531-536

  19. Comparative effects of dietary flavanols on antioxidant defences and their response to oxidant-induced stress on Caco2 cells

    European Journal of Nutrition, Vol. 50, Núm. 5, pp. 313-322

  20. Comparison of faecal monitoring and area under the curve techniques to determine iron absorption in humans using stable isotope labelling

    Journal of Trace Elements in Medicine and Biology, Vol. 24, Núm. 3, pp. 157-160