Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Capítulos de Libro (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2020
-
Alimentos funcionales, rendimiento físico y deporte
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 381-404
-
Bioactive compounds in oranges from the Mediterranean climate area
The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 293-309
-
CHAPTER 3: Risk/Benefits Evaluation of Acrylamide Mitigation Initiatives in Cereal Products
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 45-74
-
Frying a cultural way of cooking in the Mediterranean diet and how to obtain improved fried foods
The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 191-207
-
Mediterranean diet and pregnancy
The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 409-427
-
Nutrigenómica y epigenética
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 355-367
-
Plant-based by-products
Food Waste Recovery: Processing Technologies, Industrial Techniques, and Applications (Elsevier), pp. 367-397
-
The Mediterranean diet and mineral composition
The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 151-163