Capítulos de Libro (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. 3.01 - Interactions of Food With the Microbiota of the Digestive Tract

    Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 1-11

  2. 3.05 - Diet and Microbiota During Pregnancy

    Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 44-54

  3. COVID-19, Microbiota, and Probiotics

    Good Microbes in Medicine, Food Production, Biotechnology, Bioremediation, and Agriculture (wiley), pp. 43-51

  4. Current evidence on the modulatory effects of food proteins and peptides in inflammation and gut microbiota

    Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress (Elsevier), pp. 517-534

  5. INSTrumento de Apoyo infoGRAFico (InstaGRAF) para el estudio de asignaturas de los grados de Farmacia y Nutrición Humana y Dietética

    Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 401-412

  6. Instagram como recurso docente virtual en la enseñanza universitaria

    Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 245-255

  7. Okara: a soybean by-product with interesting properties in nutrition and health

    Phytochemicals in Soybeans: Bioactivity and Health Benefits (CRC Press, Taylor and Francis Group), pp. 259-284

  8. Recovery of Wasted Vegetables and Fruits for Food Additives

    Fruits and Vegetable Wastes: Valorization to Bioproducts and Platform Chemicals (Springer Nature), pp. 33-60

  9. Teatralización de Historia de Veterinaria en el aula virtual

    Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 679-687

  10. Valor nutricional de los productos lácteos y recomendaciones de consumo

    El sector lácteo en España (Cajamar Caja Rural), pp. 357-374