Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Capítulos de Libro (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2022
-
3.01 - Interactions of Food With the Microbiota of the Digestive Tract
Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 1-11
-
3.05 - Diet and Microbiota During Pregnancy
Comprehensive Gut Microbiota (Elsevier), pp. 44-54
-
COVID-19, Microbiota, and Probiotics
Good Microbes in Medicine, Food Production, Biotechnology, Bioremediation, and Agriculture (wiley), pp. 43-51
-
Current evidence on the modulatory effects of food proteins and peptides in inflammation and gut microbiota
Current Advances for Development of Functional Foods Modulating Inflammation and Oxidative Stress (Elsevier), pp. 517-534
-
INSTrumento de Apoyo infoGRAFico (InstaGRAF) para el estudio de asignaturas de los grados de Farmacia y Nutrición Humana y Dietética
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 401-412
-
Instagram como recurso docente virtual en la enseñanza universitaria
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 245-255
-
Okara: a soybean by-product with interesting properties in nutrition and health
Phytochemicals in Soybeans: Bioactivity and Health Benefits (CRC Press, Taylor and Francis Group), pp. 259-284
-
Recovery of Wasted Vegetables and Fruits for Food Additives
Fruits and Vegetable Wastes: Valorization to Bioproducts and Platform Chemicals (Springer Nature), pp. 33-60
-
Teatralización de Historia de Veterinaria en el aula virtual
Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Universidad Complutense de Madrid), pp. 679-687
-
Valor nutricional de los productos lácteos y recomendaciones de consumo
El sector lácteo en España (Cajamar Caja Rural), pp. 357-374