Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2023

  1. Acrylamide in bakery products

    Acrylamide in Food (Elsevier), pp. 133-160

  2. Bioactive Compounds in Rosehip (Rosa canina) Powder with Encapsulating Agents

    Food Bioactive Compounds: Chemical Challenges and Opportunities (MDPI), pp. 189-201

  3. Calcium

    Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 105-113

  4. Carotenoids: Chemistry, sources and physiology

    Encyclopedia of Human Nutrition: Volume 1-4, Fourth Edition (Elsevier), pp. 144-153

  5. Contenidos audiovisuales para la mejora en el aprendizaje virtual

    II Jornada «Aprendizaje Eficaz con TIC en la UCM» (Ediciones Complutense), pp. 203-216

  6. Nutrition Security of Hemp for Human Consumption

    Sustainable Food Science - A Comprehensive Approach: Volumes 1-4 (Elsevier), pp. V3-60-V3-88

  7. Perfilando la idea de mártir y martirio en la Antigüedad a través de la Passio Seruandi et Germani

    Nuevas letras con antigua caligrafía. Mártires romanos en altares barrocos (Enredars Publicaciones), pp. 99-118