Publicaciones (14) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1990

  1. A study of the mutagenicity of some commercially canned Spanish mushrooms

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 28, Núm. 9, pp. 607-611

  2. ANEMIA AND IRON-DEFICIENCY IN AN ELDERLY POPULATION IN MEXICO-CITY

    RECENT KNOWLEDGE ON IRON AND FOLATE DEFICIENCIES IN THE WORLD

  3. Changes in the quantitative and qualitative composition of fat from fish, due to seasonality and industrial and culinary processing.

    Bibliotheca nutritio et dieta, pp. 104-109

  4. Detección de carne de pollo en mezclas cárnicas frescas utilizando anticuerpos monoclonales y un ELISA indirecto461

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 30, Núm. 4, pp. 461-468

  5. Detection of Bovine Milk in Ovine Milk by an Indirect Enzyme-Linked Immunosorbent Assay

    Journal of Dairy Science, Vol. 73, Núm. 6, pp. 1489-1493

  6. Detection of cows’ milk in ewes’ milk and cheese by an indirect enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA)

    Journal of Dairy Research, Vol. 57, Núm. 2, pp. 197-205

  7. ESTUDIO DEL APORTE EN FIBRA ALIMENTARIA Y SUSTANCIAS PECTICAS QUE PROPORCIONA LA INGESTA DE BERENJENA, PEPINO Y CALABACIN

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 56, Núm. 2, pp. 273-278

  8. FOLIC-ACID STATUS OF AN INSTITUTIONALIZED ELDERLY GROUP IN MADRID (SPAIN)

    RECENT KNOWLEDGE ON IRON AND FOLATE DEFICIENCIES IN THE WORLD

  9. ISOLATION AND CHARACTERIZATION OF DIETARY FIBER IN WHITE ASPARAGUS

    DIETARY FIBRE : CHEMICAL AND BIOLOGICAL ASPECTS

  10. Influencia de dos procesos culinarios utilizando aceite de oliva y margarina, sobre la bioutilización de la proteina y el contenido en vitamina C de algunos alimentos

    Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 30, Núm. 3, pp. 387-396

  11. Prevalencia y concurrencia de algunos factores de riesgo coronario en una muestra de adolescentes de un Instituto de la Comunidad de Madrid.

    Revista clinica espanola, Vol. 186, Núm. 3, pp. 119-123

  12. SITUACION NUTRICIONAL DE UN GRUPO DE ADOLESCENTES DE LA PROVINCIA DE MADRID. CORRELACIONES ENTRE DATOS DIETETICOS, HEMATOLOGICOS Y BIOQUIMICOS

    Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 56, Núm. 3, pp. 423-432

  13. The mutagenicity of some Spanish edible mushrooms in the ames test

    Food Chemistry, Vol. 38, Núm. 4, pp. 279-288

  14. Transposon-generated Tn 10 insertion mutations at the aro genes of Escherichia coli K-12

    Current Microbiology, Vol. 20, Núm. 1, pp. 13-18