Publicaciones (61) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. "Aeromonas" spp. móviles: (I) Características del género e incidencia en alimentos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 105-110

  2. "Aeromonas" spp. móviles: (y II) Factores de virulencia

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 8, pp. 113-119

  3. Analysis of resistant starch: A method for foods and food products

    Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 445-449

  4. Aplicaciones de la nisina en la industria alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 271, pp. 93-98

  5. Assays of the biological activities of two fatty acid derivatives formed in the edible mushrooms Cantharellus cibarius and C. tubaeformis as a response to injury

    Planta Medica, Vol. 62, Núm. 2, pp. 181-183

  6. Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents.

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 15, Núm. 1, pp. 65-72

  7. Attachment of Lactic Acid Bacteria to Beef-Muscle Surfaces

    Folia Microbiologica, Vol. 41, Núm. 4, pp. 333-338

  8. Biotoxinas marinas: intoxicaciones por el consumo de moluscos bivalvos.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 1, pp. 13-22

  9. Breakfast habits of different groups of Spanish schoolchildren

    Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 9, Núm. 1, pp. 33-41

  10. Complex Fiber: nuevo tipo de tabletas de fibra dietética

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 111-113

  11. Consumo de alimentos, energía y nutrientes en el desayuno de un colectivo de ancianos. Problemática más frecuente y diferencias en función del índice de masa corporal

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 46, Núm. 4, pp. 275-281

  12. Contribution to the characterization of new graft copolymers for drug delivery systems

    Transactions of the Annual Meeting of the Society for Biomaterials in conjunction with the International Biomaterials Symposium

  13. Control sanitario de los alimentos de origen animal: (y II) perspectiva de futuro

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 2, pp. 131-136

  14. Cutaneous myiasis in three obese cats

    Veterinary Quarterly, Vol. 18, Núm. 3, pp. 102-103

  15. Detección de microorganismos patógenos en el agua: Mediante la reacción en cadena de la polimerasa (PCR)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 89-92

  16. Detection of psychrotrophic bacteria on meat surfaces by an indirect ELISA using polyclonal antibodies against live cells of Pseudomonas fluorescens

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 6, pp. 139-141

  17. Development of Monoclonal Antibodies to the Lantibiotic Nisin A

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2936-2940

  18. Development of an enzyme-linked immunosorbent assay for the identification of smoked salmon (Salmo salar), trout (Oncorhynchus mykiss) and bream (Brama raii)

    Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 5, pp. 521-524

  19. Development of monoclonal antibodies against caprine αS2-casein and their potential for detecting the substitution of ovine milk by caprine milk by an indirect ELISA

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 7, pp. 1756-1761

  20. Dietary carbohydrates and weight loss.

    The American journal of clinical nutrition