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1997

  1. A competitive enzyme-linked immunosorbent assay for detection of bovine milk in ovine and caprine milk and cheese using a monoclonal antibody against bovine β-casein

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 64-66

  2. A quantitative PCR-ELISA for the rapid enumeration of bacteria in refrigerated raw milk

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 83, Núm. 4, pp. 518-523

  3. A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic index

    Nutrition Research, Vol. 17, Núm. 3, pp. 427-437

  4. Algunos aspectos de la utilización nutritiva de cuatro diferentes elaboraciones comerciales de sardinas enlatadas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 137-141

  5. Aplicaciones de la bioluminiscencia en la industria alimentaria

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 16, Núm. 1, pp. 105-108

  6. Application of tertiary amines with reduced toxicity to the curing process of acrylic bone cements

    Journal of Biomedical Materials Research, Vol. 34, Núm. 1, pp. 129-136

  7. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  8. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): An evaluation of different methods

    European Food Research and Technology, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  9. Autoclaving effects on the dietary fibre content of carrots (Daucus carota) and turnips (Brassica napus): an evaluation of different methods

    ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG A-FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, Vol. 205, Núm. 6, pp. 457-463

  10. Biochemical and genetic characterization of enterocin P, a novel sec- dependent bacteriocin from Enterococcus faecium P13 with a broad antimicrobial spectrum

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 63, Núm. 11, pp. 4321-4330

  11. Capillary electrophoretic analysis of genetic variants of milk proteins from different species

    Journal of Chromatography A

  12. Changes in Insoluble and Soluble Dietary Fiber of White Asparagus (Asparagus officinalis L.) during Different Conditions of Storage

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 8, pp. 3228-3232

  13. Chemical residues in meat inspection

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 6, pp. 391-403

  14. Concentración de vitamina A en la leche materna: Influencia de la ingestión y valores séricos de la vitamina en el tercer trimestre de la gestación

    Medicina Clinica, Vol. 109, Núm. 15, pp. 573-576

  15. Concern about nutrition and its relation to the food habits of a group of young university students from Madrid (Spain)

    Zeitschrift fur Ernahrungswissenschaft, Vol. 36, Núm. 1, pp. 16-22

  16. Concern regarding bodyweight and energy balance in a group of female university students from Madrid: Differences with respect to body mass index

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 16, Núm. 3, pp. 244-251

  17. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras comerciales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 103-107

  18. Contenido mineral en espinacas congeladas y cocidas. I. Muestras experimentales

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 286, pp. 109-114

  19. Contribution to the study of new graft copolymer matrices for drug delivery systems. Technological study

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 146, Núm. 1, pp. 71-79

  20. Criterios generales de calidad de procedimientos para análisis de residuos de plaguicidas en alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 287, pp. 29-32