Publicaciones (115) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. 17. Nutrición y trastornos de la conducta alimentaria

    Patologías nutricionales en el siglo XXI: un problema de salud pública (UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia), pp. 349-378

  2. 20. Nutrición en enfermedades neurológicas

    Patologías nutricionales en el siglo XXI: un problema de salud pública (UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia), pp. 431-456

  3. 8. Nutrición e hipertensión arterial

    Patologías nutricionales en el siglo XXI: un problema de salud pública (UNED - Universidad Nacional de Educación a Distancia), pp. 157-182

  4. APPLYING INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES (ICT) TO BASIC SAFETY GUIDES IN FOOD ANALYSIS LEARNING

    INTED2011: 5TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE

  5. Agrodiversidad y salud

    Ambienta: La revista del Ministerio de Medio Ambiente, Núm. 95, pp. 90-96

  6. Alkyl hydroxytyrosyl ethers show protective effects against oxidative stress in HepG2 cells

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 11, pp. 5964-5976

  7. Análisis comparativo del estado nutricional de vitamina D y de los hábitos _e exposición solar de las participantes españolas (adolescentes y de edad avanzada) del Estudio de los Cinco Países (Proyecto OPTIFORD)

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 3, pp. 609-613

  8. Análisis de las encuestas sobre etiquetado nutricional realizadas en el Hospital La Paz de Madrid durante la 9a edición del "día Nacional de la Nutrición (DNN) 2010"

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 1, pp. 97-106

  9. Análisis físico-químico de las aguas del balneario de Baños de la Concepción

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 1, pp. 37-49

  10. Aplicabilidad de la técnica DNA barcoding para la identificación genética de carne y productos cárnicos procedentes de especies cinegéticas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 426, pp. 92-96

  11. Applicability assessment of a real-time PCR assay for the specific detection of bovine, ovine and caprine material in feedstuffs

    Food Control, Vol. 22, Núm. 8, pp. 1189-1196

  12. Application of a real-time PCR assay for the detection of ostrich (Struthio camelus) mislabelling in meat products from the retail market

    Food Control, Vol. 22, Núm. 3-4, pp. 523-531

  13. Application of species-specific polymerase chain reaction assays to verify the labeling of quail (Coturnix coturnix), pheasant (Phasianus colchicus) and ostrich (Struthio camelus) in pet foods

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 169, Núm. 1-2, pp. 128-133

  14. Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins

    European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505

  15. Beneficios del calcio en la prevención y tratamiento de la obesidad

    Revista de nutrición práctica, Año 15, pp. 157-161

  16. Calcium nutrition in adolescence

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 51, Núm. 3, pp. 195-209

  17. Characterization of Staphylococcus aureus strains involved in human and bovine mastitis

    FEMS Immunology and Medical Microbiology, Vol. 62, Núm. 2, pp. 225-235

  18. Characterization of garvicin ML, a novel circular bacteriocin produced by lactococcus garvieae DCC43, isolated from mallard ducks (Anas platyrhynchos)

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 77, Núm. 1, pp. 369-373

  19. Chitosan nanoparticles and microspheres for the encapsulation of natural antioxidants extracted from Ilex paraguariensis

    Carbohydrate Polymers

  20. Chromium and iron content in duplicate meals at a university residence: Daily intake and dialysability

    British Journal of Nutrition, Vol. 105, Núm. 10, pp. 1546-1552