Publicaciones (146) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. 4.as Jornadas UCM-ASEN “Beneficios sanitarios y funcionales de la mejora nutricional”

    Nutricion hospitalaria

  2. A MULTIDISCIPLINARY STRATEGY FOR CONTINUOUS FORMATIVE SELF-EVALUATION IN ENGLISH USING ON-LINE TOOLS

    INTED2017: 11TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE

  3. A Method to Assess Bacteriocin Effects on the Gut Microbiota of Mice

    Journal of visualized experiments : JoVE

  4. A UHPLC method for the simultaneous analysis of biogenic amines, amino acids and ammonium ions in beer

    Food Chemistry, Vol. 217, pp. 117-124

  5. A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy properties

    Food Research International, Vol. 99, pp. 1084-1094

  6. Adequacy of usual vitamin and mineral intake in Spanish children and adolescents: ENALIA study

    Nutrients, Vol. 9, Núm. 2

  7. Adherencia al patrón de dieta mediterránea, estado cognitivo y síntomas depresivos en una población no institucionalizada de edad avanzada

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 34, Núm. 2, pp. 338-344

  8. Aditivos alimentarios

    Dextra

  9. Aditivos antioxidantes

    Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 163-186

  10. Aditivos conservantes

    Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 143-162

  11. Aditivos edulcorantes

    Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 291-314

  12. Alimentación oral en la mejora nutricional en hospitales y residencias. Innovaciones de la industria

    Nutricion hospitalaria, Vol. 34, pp. 13-18

  13. Antibiotic resistance in Helicobacter pylori

    Current Opinion in Infectious Diseases, Vol. 30, Núm. 5, pp. 489-497

  14. Antiproliferative and cytotoxic effects of green coffee and yerba mate extracts, their main hydroxycinnamic acids, methylxanthine and metabolites in different human cell lines

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 106, pp. 125-138

  15. Applications of recovered compounds in food products

    HANDBOOK OF COFFEE PROCESSING BY-PRODUCTS: SUSTAINABLE APPLICATIONS (ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD), pp. 171-194

  16. Apropiación social de la ciencia en España

    Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología en España 2016 (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, FECYT), pp. 19-49

  17. Arabinoxilanos y su importancia en la salud

    Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 11, Núm. 1, pp. 84-89

  18. Aspectos normativos y legislativos de los aditivos alimentarios de la Unión Europea

    Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 59-84

  19. Assessment of iron bioavailability from different bread making processes using an in vitro intestinal cell model

    Food Chemistry, Vol. 228, pp. 91-98

  20. Bacterial Diversity of the Gastric Content of Preterm Infants during Their First Month of Life at the Hospital

    Frontiers in Nutrition, Vol. 4