Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicaciones (146) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
4.as Jornadas UCM-ASEN “Beneficios sanitarios y funcionales de la mejora nutricional”
Nutricion hospitalaria
-
A MULTIDISCIPLINARY STRATEGY FOR CONTINUOUS FORMATIVE SELF-EVALUATION IN ENGLISH USING ON-LINE TOOLS
INTED2017: 11TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE
-
A Method to Assess Bacteriocin Effects on the Gut Microbiota of Mice
Journal of visualized experiments : JoVE
-
A UHPLC method for the simultaneous analysis of biogenic amines, amino acids and ammonium ions in beer
Food Chemistry, Vol. 217, pp. 117-124
-
A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy properties
Food Research International, Vol. 99, pp. 1084-1094
-
Adequacy of usual vitamin and mineral intake in Spanish children and adolescents: ENALIA study
Nutrients, Vol. 9, Núm. 2
-
Adherencia al patrón de dieta mediterránea, estado cognitivo y síntomas depresivos en una población no institucionalizada de edad avanzada
Nutricion Hospitalaria, Vol. 34, Núm. 2, pp. 338-344
-
Aditivos alimentarios
Dextra
-
Aditivos antioxidantes
Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 163-186
-
Aditivos conservantes
Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 143-162
-
Aditivos edulcorantes
Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 291-314
-
Alimentación oral en la mejora nutricional en hospitales y residencias. Innovaciones de la industria
Nutricion hospitalaria, Vol. 34, pp. 13-18
-
Antibiotic resistance in Helicobacter pylori
Current Opinion in Infectious Diseases, Vol. 30, Núm. 5, pp. 489-497
-
Antiproliferative and cytotoxic effects of green coffee and yerba mate extracts, their main hydroxycinnamic acids, methylxanthine and metabolites in different human cell lines
Food and Chemical Toxicology, Vol. 106, pp. 125-138
-
Applications of recovered compounds in food products
HANDBOOK OF COFFEE PROCESSING BY-PRODUCTS: SUSTAINABLE APPLICATIONS (ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD), pp. 171-194
-
Apropiación social de la ciencia en España
Percepción Social de la Ciencia y la Tecnología en España 2016 (Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, FECYT), pp. 19-49
-
Arabinoxilanos y su importancia en la salud
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 11, Núm. 1, pp. 84-89
-
Aspectos normativos y legislativos de los aditivos alimentarios de la Unión Europea
Aditivos alimentarios (Dextra), pp. 59-84
-
Assessment of iron bioavailability from different bread making processes using an in vitro intestinal cell model
Food Chemistry, Vol. 228, pp. 91-98
-
Bacterial Diversity of the Gastric Content of Preterm Infants during Their First Month of Life at the Hospital
Frontiers in Nutrition, Vol. 4