Artículos (44) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2003

  1. Alimentación, factor primordial en la diferenciación de productos del cerdo

    Producción animal, Vol. 18, Núm. 189, pp. 3-18

  2. Antioxidantes y calidad de carne

    Producción animal, Vol. 18, Núm. 191, pp. 81-85

  3. Asymptotic variances of QTL estimators with selective DNA pooling

    Journal of Heredity, Vol. 94, Núm. 2, pp. 175-179

  4. Bases de la selección en el vacuno de leche

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 68, pp. 24-26

  5. Calidad de la canal del cordero lechal: evaluación de dos métodos de estimación subjetiva del contenido de músculo, grasa y hueso

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 347, pp. 75-86

  6. Carcass classification in suckling lambs. Discrimination ability of the European Union scale

    Meat Science, Vol. 63, Núm. 1, pp. 107-117

  7. Consumo de bellotas por el cerdo ibérico durante la montanera

    Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 10, pp. 65-72

  8. Contribution of a new set of canine microsatellites to the knowledge of the canine genetic map

    Animal Genetics, Vol. 34, Núm. 1, pp. 69-70

  9. Efecto de la vitamina E y del cobre sobre el perfil de ácidos grasos y la estabilidad oxidativa del músculo y tejido hepático de cerdos ibéricos.

    Sólo Cerdo Ibérico, Núm. 10, pp. 95-103

  10. Effect of dietary linseed oil and α-tocopherol on pork tenderloin (Psoas major) muscle

    Meat Science, Vol. 65, Núm. 3, pp. 1039-1044

  11. Effect of enzyme addition on the digestibilities of cell wall polysaccharides and oligosaccharides from whole, dehulled, and ethanol-extracted white lupins in chickens

    Poultry Science, Vol. 82, Núm. 11, pp. 1716-1725

  12. Effect of several germination conditions on total P, phytate P, phytase, acid phosphatase activities and inositol phosphate esters in spring and winter wheat

    Journal of Agricultural Science, Vol. 141, Núm. 3-4, pp. 313-321

  13. Effect of vitamin E supplementation and partial substitution of poly- with mono-unsaturated fatty acids in pig diets on muscle, and microsome extract α-tocopherol concentration and lipid oxidation

    Archives of Animal Nutrition, Vol. 57, Núm. 1, pp. 11-25

  14. Effect of whole and demucilaged linseed in broiler chicken diets on digesta viscosity, nutrient utilisation and intestinal microflora

    British Poultry Science, Vol. 44, Núm. 1, pp. 67-74

  15. Effect on pig performance of feed restriction during the growth period

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 1, Núm. 4, pp. 3-8

  16. Effects of feeding elevated concentrations of monounsaturated fatty acids and vitamin E to swine on characteristics of dry cured hams

    Meat Science, Vol. 64, Núm. 4, pp. 475-482

  17. Electro-electrodiálisis. Ejemplos de interés industrial

    Tecnología y desarrollo, Núm. 1

  18. Estudio de la fertilidad y su evolución en las vacas lecheras del País Vasco y Navarra

    Frisona española, Año 23, Núm. 133, pp. 92-95

  19. Factors affecting actual weaning weight, preweaning average daily gain and relative growth rate in Asturiana de los Valles beef cattle breed

    Archives Animal Breeding, Vol. 46, Núm. 3, pp. 235-243

  20. Factors affecting actual weaning weight, preweaning average daily gain and relative growth rate in Asturiana de los Valles beef cattle breed

    Archiv fur Tierzucht, Vol. 46, Núm. 3, pp. 235-243