Publicaciones (35) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. A novel approach to improve specificity of algal biosensors using wild-type and resistant mutants: An application to detect TNT

    Biosensors and Bioelectronics, Vol. 19, Núm. 10, pp. 1319-1323

  2. Adaptation of lipid metabolism, tissue composition and flesh quality in gilthead sea bream (Sparus aurata) to the replacement of dietary fish oil by linseed and soyabean oils

    British Journal of Nutrition, Vol. 92, Núm. 1, pp. 41-52

  3. Análisis preliminar de las secuencias del citocromo B y ARN r12s en dos poblaciones de poni céltico de Asturias

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 212-216

  4. Aplicaciones de la Genómica en Veterinaria.

    Profesión veterinaria, Vol. 15, Núm. 58, pp. 60-70

  5. Carcass and meat quality of light lambs using principal component analysis

    Meat Science, Vol. 67, Núm. 4, pp. 595-605

  6. Carcass classification in suckling lambs. II. Comparison among subjective carcass classification methods: Fatness scales and conformation scales with 0. 25 point-intervals

    Meat Science, Vol. 66, Núm. 1, pp. 135-142

  7. Cloning, characterization and comparative analysis of pig plasma apolipoprotein A-IV

    Gene, Vol. 325, Núm. 1-2, pp. 157-164

  8. Costes de alimentación y fertilidad en vacuno de leche: análisis en función de la estructura y capacidad de la hembra

    Ganadería, Núm. 30, pp. 18-21

  9. Costes de mamitis en vacuno de leche

    ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 244-248

  10. Descifrando el ADN

    Argos: Informativo Veterinario, Núm. 55, pp. 6-8

  11. Economic value of female fertility and its relationship with profit in Spanish Dairy Cattle

    Journal of Dairy Science, Vol. 87, Núm. 9, pp. 3053-3061

  12. Efecto de la alimentación en la composición y características de la grasa

    Porci, Núm. 84, pp. 34-59

  13. Efecto de la alimentación en la composición y características del magro

    Porci, Núm. 84, pp. 60-77

  14. Efecto del gen DGAT1 sobre la cantidad y composición de la leche en la raza bovina frisona española

    Archivos de zootecnia, Vol. 53, Núm. 203, pp. 293-299

  15. Effect of different feeds on meat quality and fatty acid composition of lambs fattened at pasture

    Meat Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 457-465

  16. Effect of feed on cholesterol concentration and oxidation products development of longissimus dorsi muscle from Iberian pigs

    Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 69-83

  17. Effects of season and stocking density during transport on live weight and biochemical measurements of stress, dehydration and injury of rabbits at time of slaughter

    Animal Science, Vol. 78, Núm. 2, pp. 285-292

  18. Extrategias nutritivas para reducir el efecto contaminante de las excreciones del ganado porcino

    Porci, Núm. 83, pp. 53-72

  19. First isolation and molecular characterization of Ehrlichia canis in Spain

    Veterinary Parasitology, Vol. 125, Núm. 3-4, pp. 365-372

  20. Genetic relationships and admixture among sheep breeds from Northern Spain assessed using microsatellites

    Journal of Animal Science, Vol. 82, Núm. 8, pp. 2246-2252