Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. Alimentación del cerdo Ibérico: necesidades y objetivos

    MG Mundo ganadero, Núm. 150, pp. 30-35

  2. Behavioural and physiological responses of suckling lambs to transport and lairage

    Animal Welfare, Vol. 11, Núm. 2, pp. 223-230

  3. Características de la grasa de cerdo ibérico: Alimentación del cerdo ibérico y calidad de la producción cárnica

    Estrategias para la producción de carnes con material lipídico más saludable: Seminario internacional Complutense

  4. Catastrophic mortality of flamingos in a Spanish national park caused by cyanobacteria

    Veterinary Record, Vol. 151, Núm. 23, pp. 706-707

  5. Efecto de la administración de fitasas de origen vegetal y microbiano sobre la utilización del fósforo en pollos broilers

    Investigación agraria. Producción y sanidad animales, Vol. 17, Núm. 1, pp. 81-92

  6. Efecto de la inclusión de aceite de palma en la ración sobre las características de la canal de corderos sacrificados a los 25 kg. de peso vivo

    XXVII Jornadas Científicas y VI Jornadas Internacionales de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia: Valencia, 19-21, septiembre 2002 : producción ovina y caprina, nº XXVII SEOC

  7. Effect of dietary linseed oil and α-tocopherol on selected properties of pig fat

    Canadian Journal of Animal Science, Vol. 82, Núm. 3, pp. 339-346

  8. Effect of dietary linseed oil on pig hepatic tissue fatty acid composition and susceptibility to lipid peroxidation

    Nutrition Research, Vol. 22, Núm. 10, pp. 1189-1196

  9. Effect of either once or twice daily concentrate supplementation of wheat straw on voluntary intake and digestion in sheep

    Small Ruminant Research, Vol. 46, Núm. 1, pp. 43-50

  10. Effect of enzyme addition on the performance and gastrointestinal tract size of chicks fed lupin seed and their fractions

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 5, pp. 670-678

  11. Effect of vitamin E and A supplementation on egg yolk α-tocopherol concentration

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 3, pp. 376-381

  12. Effects of dietary lecithin and fat unsaturation on nutrient utilisation in weaned piglets

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 95, Núm. 3-4, pp. 169-177

  13. Effects of microbial phytase supplementation on mineral utilization and serum enzyme activities in broiler chicks fed different levels of phosphorus

    Poultry Science, Vol. 81, Núm. 8, pp. 1172-1183

  14. Effects of removal of mucilage and enzyme or sepiolite supplement on the nutrient digestibility and metabolyzable energy of a diet containing linseed in broiler chickens

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 97, Núm. 3-4, pp. 169-181

  15. El efecto del genotipo de la miostatina sobre la expresión de la hipertrofia muscular en razas bovinas européas

    Feagas, Núm. 22, pp. 36-43

  16. El papel de los marcadores moleculares en genómica animal

    IX Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes

  17. Estimation of genetic parameters of type traits in Asturiana de los Valles beef cattle breed

    Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 119, Núm. 2, pp. 93-100

  18. Estructura genética de poblaciones ovinas en peligro de extinción: la raza asturiana Xalda

    Nuestra cabaña, Núm. 320, pp. 82-89

  19. Evolution of microalgae in highly stressing environments: An experimental model analyzing the rapid adaptation of Dictyosphaerium chlorelloides (Chlorophyceae) from sensitivity to resistance against 2,4,6-trinitrotoluene by rare preselective mutations

    Journal of Phycology, Vol. 38, Núm. 6, pp. 1074-1081

  20. Genetic location of heritable traits through association studies: A review

    Current Genomics, Vol. 3, Núm. 3, pp. 181-200