Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Sevilla (26)

2019

  1. Red Nacional de Excelencia en Nanotecnología y Alimentación (FOOD) E-9: creando sinergias en investigación, formación y divulgación científica

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2012

  1. Bioactive compounds in wine: Resveratrol, hydroxytyrosol and melatonin: A review

    Food Chemistry, Vol. 130, Núm. 4, pp. 797-813

  2. Chemo-protective activity and characterization of phenolic extracts from Corema album

    Food Research International, Vol. 49, Núm. 2, pp. 728-738

  3. Digestive stability of hydroxytyrosol, hydroxytyrosyl acetate and alkyl hydroxytyrosyl ethers

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 63, Núm. 6, pp. 703-707

  4. Nitroderivatives of olive oil phenols protect HepG2 cells against oxidative stress

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 50, Núm. 10, pp. 3752-3758

2011

  1. Alkyl hydroxytyrosyl ethers show protective effects against oxidative stress in HepG2 cells

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 59, Núm. 11, pp. 5964-5976

  2. Preparation and antioxidant activity of tyrosyl and homovanillyl ethers

    Food Chemistry, Vol. 129, Núm. 3, pp. 1169-1178