Capítulos de Libro (36) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Alimentos funcionales, rendimiento físico y deporte

    Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 381-404

  2. Aprendizaje basado en retos para la enseñanza de tecnología farmacéutica en el grado de farmacia

    Evaluación e innovación en educación superior e investigación (Dykinson), pp. 469-476

  3. Bioactive compounds in oranges from the Mediterranean climate area

    The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 293-309

  4. Biocatalyzed Synthesis of Antidiabetic Drugs

    PHARMACEUTICAL BIOCATALYSIS: CHEMOENZYMATIC SYNTHESIS OF ACTIVE PHARMACEUTICAL INGREDIENTS (Jenny Stanford Publ Pte Ltd), pp. 349-436

  5. Bioclimatology

    Geobotany Studies (Springer), pp. 23-41

  6. Biodiversity analysis: A geobotanic interpretation

    Geobotany Studies (Springer), pp. 109-156

  7. Biosensors based on two-dimensional materials

    2D Materials for Nanophotonics (Elsevier), pp. 245-312

  8. CHAPTER 3: Risk/Benefits Evaluation of Acrylamide Mitigation Initiatives in Cereal Products

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 45-74

  9. Ciclohexadienales quirales en la síntesis de nuevos neuroprotectores

    VI Jornadas de investigadoras de Castilla y León: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 54

  10. Colecciones de HistologíaVegetal Gómez Pamo y Colección Histórica de Drogas

    Herbarios Imaginados: entre el arte y la ciencia (Ediciones Complutense), pp. 139-148

  11. Cynosurus L.

    Flora ibérica : plantas vasculares de la Península Ibérica e Islas Baleares: Vol. XIX, 1, Gramineae (partim) (Real Jardín Botánico), pp. 433-440

  12. De la plata al plomo.: La botánica en el Madrid de la primera mitad del siglo XX

    Madrid y la Ciencia. Un paseo a través de la historia (III).Primera mitad del siglo XX (1900 - 1950): Ciclo de conferencias (Instituto de Estudios Madrileños), pp. 199-247

  13. Degradative Effects of the Biological Environment on Ceramic Biomaterials

    Biomaterials Science: An Introduction to Materials in Medicine (Elsevier), pp. 955-971

  14. Effect of a novel pbl-traditional learning strategy on students' knowledge acquisition in pathophysiology. A pre-test and post-test study

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 4075-4083

  15. El clavo de olor a lo largo de la historia

    En búsqueda de las especias: las plantas de la expedición Magallanes-Elcano (1519-1522) (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC), pp. 87-96

  16. Final remarks

    Geobotany Studies (Springer), pp. 157-162

  17. Flipped learning methodology improves toxicology students’ academic performance

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 1780

  18. Frying a cultural way of cooking in the Mediterranean diet and how to obtain improved fried foods

    The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 191-207

  19. General features of serranías de zapla multiple use ecology reserve

    Geobotany Studies (Springer), pp. 9-22

  20. Geobotany of serranías de zapla multiple use ecology reserve: Flora and vegetation

    Geobotany Studies (Springer), pp. 43-108