Veterinaria
Facultad
Universidad de Navarra
Pamplona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Navarra (16)
2023
2022
-
Neuroanatomical and psychological considerations in temporal lobe epilepsy
Frontiers in Neuroanatomy, Vol. 16
-
Wild common crossbills produce redder body feathers when their wings are clipped
BMC Zoology, Vol. 7, Núm. 1
2021
2020
-
Cross-sectional association between non-soy legume consumption, serum uric acid and hyperuricemia: the PREDIMED-Plus study
European Journal of Nutrition, Vol. 59, Núm. 5, pp. 2195-2206
-
DCO2/PaCO2 correlation on high-frequency oscillatory ventilation combined with volume guarantee using increasing frequencies in an animal model
European Journal of Pediatrics, Vol. 179, Núm. 3, pp. 499-506
2019
-
Mesa Redonda " Problemática de la ingesta actual de ácidos grasos omega-6 y omega-3"
Anales de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, Vol. 27, Núm. 27, pp. 489-496
2018
2017
2016
-
Targeted depletion of PIK3R2 induces regression of lung squamous cell carcinoma
Oncotarget, Vol. 7, Núm. 51, pp. 85063-85078
2015
-
Effect of kaolin nanofiller and processing conditions on the structure, morphology, and biofilm development of polylactic acid
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 132, Núm. 42
2012
-
Low efficacy of NcGRA7, NcSAG4, NcBSR4 and NcSRS9 formulated in poly-e{open}-caprolactone against Neospora caninum infection in mice
Vaccine, Vol. 30, Núm. 33, pp. 4983-4992
2009
-
Comparativa de las ingestas dietéticas de referencia (IDR) de los diferentes países de la Unión Europea, de Estados Unidos (EEUU) y de la Organización Mundial de la Salud (OMS)
Nutricion Hospitalaria, Vol. 24, Núm. 4, pp. 384-414
-
Criterios y parámetros básicos para la evaluación de alimentos candidatos a incluirlos en las recomendaciones de consumo de frutas y hortalizas "5 al día": el Documento Director
Actividad Dietetica, Vol. 13, Núm. 2, pp. 75-82
-
La actividad física determinada mediante acelerometría es menor en los pacientes obesos
Trauma, Vol. 20, Núm. 2, pp. 83-91
-
Prevention of overweight and obesity from a public health perspective
Nutrition Reviews