Publicaciones (207) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. Induction of cytochrome P4501A1 and P4504A1 activities and peroxisomal proliferation by fumonisin B 1

    Toxicology and Applied Pharmacology, Vol. 141, Núm. 1, pp. 185-194

  2. "Aeromonas" spp. móviles: (I) Características del género e incidencia en alimentos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 105-110

  3. "Aeromonas" spp. móviles: (y II) Factores de virulencia

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 8, pp. 113-119

  4. A histochemical study of the distribution of lectin binding sites in the developing branchial area of the trout Salmo trutta

    Journal of Anatomy, Vol. 189, Núm. 3, pp. 609-621

  5. A surgical procedure for measuring bile flow in sheep experimentally infected with Fasciola hepatica

    Research in Surgery, Vol. 8, Núm. 1, pp. 1-2

  6. Acute toxicity of several organophosphorous insecticides and protection by cholinergic antagonists and 2-PAM on Artemia salina larvae

    Archives of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 31, Núm. 3, pp. 391-398

  7. Alteraciones de conservantes hemáticas y bioquímicas producidas en un modelo experimental inducido a latirismo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 272, pp. 91-94

  8. Anatomical evidence for glutamate and/or aspartate as neurotransmitters in the geniculo-, claustro-, and cortico-cortical pathways to the cat striate cortex

    Journal of Comparative Neurology, Vol. 373, Núm. 3, pp. 422-432

  9. Antibiotic resistance in Spain: What can be done?

    Clinical Infectious Diseases, Vol. 23, Núm. 4, pp. 819-826

  10. Antibody response in dogs experimentally infected with Leishmania infantum: Infection course antigen markers

    Experimental Parasitology, Vol. 82, Núm. 2, pp. 139-146

  11. Antropomorfo sobre cerámica de la I Edad del Hierro de la meseta

    Complutum, Núm. 7, pp. 141-146

  12. Aplicaciones de la nisina en la industria alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 271, pp. 93-98

  13. Aplicación del sistema de análisis de riesgos e identificación y control de puntos críticos (ARICPC) en la linea de procesado de ovino

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 270, pp. 39-42

  14. Assays of the biological activities of two fatty acid derivatives formed in the edible mushrooms Cantharellus cibarius and C. tubaeformis as a response to injury

    Planta Medica, Vol. 62, Núm. 2, pp. 181-183

  15. Assessment of genetic markers for species differentiation within the Mycobacterium tuberculosis complex

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 34, Núm. 4, pp. 933-938

  16. Attachment of Lactic Acid Bacteria to Beef-Muscle Surfaces

    Folia Microbiologica, Vol. 41, Núm. 4, pp. 333-338

  17. Bacterial lipopolysaccharide antagonizes transforming growth factor β1-induced apoptosis in primary cultures of hepatocytes

    Hepatology, Vol. 23, Núm. 5, pp. 1200-1207

  18. Biotoxinas marinas: intoxicaciones por el consumo de moluscos bivalvos.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 1, pp. 13-22

  19. Blocking effects of otilonium on Ca2+ channels and secretion in rat chromaffin cells

    European Journal of Pharmacology, Vol. 298, Núm. 2, pp. 199-205

  20. Boar semen evaluation in practise

    Reproduction in Domestic Animals, Vol. 31, Núm. 3, pp. 519-526