Publicaciones (147) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1988

  1. A Comparative Morphometrical Study of the Ultrastructural Organization in Six Dinoflagellate Species Using Stereology

    Botanica Marina, Vol. 31, Núm. 6, pp. 555-562

  2. A method to assess the bacterial content of refrigerated meat

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1462-1465

  3. A note on the relationships between measures of water holding capacity in the M. longissimus dorsi and total drip loss from butchered pig carcasses during storage

    Meat Science, Vol. 23, Núm. 3, pp. 227-234

  4. A single succinic semialdehyde dehydrogenase is involved in 4-hydroxyphenylacetate and 4-aminobutyrate catabolism in Klebsiella pneumoniae M5a1

    FEMS Microbiology Letters, Vol. 52, Núm. 1-2, pp. 161-163

  5. Acetylcholinesterase-containing fibers and choline acetyltransferase activity in isolated cerebral microvessels from goats

    Brain Research, Vol. 453, Núm. 1-2, pp. 275-280

  6. Activation of protein kinase C from B lymphocytes by lipid A

    Biochemical and Biophysical Research Communications, Vol. 152, Núm. 1, pp. 149-154

  7. Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: I. rango intermedio (Aw= 0,60-0,90) y alto (Aw= 0,90-0,99)

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  8. Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: rango muy alto (Aw= 0,90-0,999)

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  9. Actividad mutagénica, utilizando el ensayo bacterianp de Ames, de algunos hongos comestibles, cultivados y silvestres: frescos y congelados

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  10. Adenosine transporters in chromaffin cells: Subcellular distribution and characterization

    BBA - Molecular Cell Research, Vol. 969, Núm. 2, pp. 111-120

  11. Age-related changes in the translocation of phosphatidate phosphohydrolase from the cytosol to microsomal membranes in rat liver

    Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Lipids and Lipid Metabolism, Vol. 963, Núm. 2, pp. 384-388

  12. Aislamiento directo (sin enriquecimiento) de "Listeria monocytogenes" a partir de leche

    VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988

  13. Algunas consideraciones generales sobre la contaminación atmosférica y concentraciones admisibles

    Química e industria: QeI, Núm. 6, pp. 625-628

  14. Anabolizantes y finalizadores en el engorde del ganado vacuno

    XV Congreso Mundial de Buiatría: 11, 12, 13, 14 de octubre, 1988, Palma de Mallorca, España (Universidad de León), pp. 364-369

  15. Analgesia quirúrgica abdominal mediante el uso de la electroacupuntura

    Veterinaria en praxis, Vol. 3, Núm. 2, pp. 61-63

  16. Aportación al estudio del comportamiento sexual y de la conservación del semen refrigerado en verracos de raza ibérica

    Madrid : Instituto Nacional de Investigaciones Agrarias, 1988

  17. Application of several statistical classification techniques to the differentiation of whisky brands

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 45, Núm. 4, pp. 347-358

  18. Asociación terapéutica de impulsos exponenciales y rayos láser en un caso de neuropatía traumática equina

    Veterinaria en praxis, Vol. 3, Núm. 2, pp. 49-52

  19. Assessment of different selective agar media for enumeration and isolation of Listeria from dairy products

    Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 4, pp. 579-583

  20. Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese

    Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388