Facultad
Veterinaria
Publicaciones (147) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1988
-
A Comparative Morphometrical Study of the Ultrastructural Organization in Six Dinoflagellate Species Using Stereology
Botanica Marina, Vol. 31, Núm. 6, pp. 555-562
-
A method to assess the bacterial content of refrigerated meat
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1462-1465
-
A note on the relationships between measures of water holding capacity in the M. longissimus dorsi and total drip loss from butchered pig carcasses during storage
Meat Science, Vol. 23, Núm. 3, pp. 227-234
-
A single succinic semialdehyde dehydrogenase is involved in 4-hydroxyphenylacetate and 4-aminobutyrate catabolism in Klebsiella pneumoniae M5a1
FEMS Microbiology Letters, Vol. 52, Núm. 1-2, pp. 161-163
-
Acetylcholinesterase-containing fibers and choline acetyltransferase activity in isolated cerebral microvessels from goats
Brain Research, Vol. 453, Núm. 1-2, pp. 275-280
-
Activation of protein kinase C from B lymphocytes by lipid A
Biochemical and Biophysical Research Communications, Vol. 152, Núm. 1, pp. 149-154
-
Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: I. rango intermedio (Aw= 0,60-0,90) y alto (Aw= 0,90-0,99)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Actividad del agua y pH de medios de cultivo usados en microbiología de alimentos: rango muy alto (Aw= 0,90-0,999)
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Actividad mutagénica, utilizando el ensayo bacterianp de Ames, de algunos hongos comestibles, cultivados y silvestres: frescos y congelados
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Adenosine transporters in chromaffin cells: Subcellular distribution and characterization
BBA - Molecular Cell Research, Vol. 969, Núm. 2, pp. 111-120
-
Age-related changes in the translocation of phosphatidate phosphohydrolase from the cytosol to microsomal membranes in rat liver
Biochimica et Biophysica Acta (BBA)/Lipids and Lipid Metabolism, Vol. 963, Núm. 2, pp. 384-388
-
Aislamiento directo (sin enriquecimiento) de "Listeria monocytogenes" a partir de leche
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Algunas consideraciones generales sobre la contaminación atmosférica y concentraciones admisibles
Química e industria: QeI, Núm. 6, pp. 625-628
-
Anabolizantes y finalizadores en el engorde del ganado vacuno
XV Congreso Mundial de Buiatría: 11, 12, 13, 14 de octubre, 1988, Palma de Mallorca, España (Universidad de León), pp. 364-369
-
Analgesia quirúrgica abdominal mediante el uso de la electroacupuntura
Veterinaria en praxis, Vol. 3, Núm. 2, pp. 61-63
-
Aportación al estudio del comportamiento sexual y de la conservación del semen refrigerado en verracos de raza ibérica
Madrid : Instituto Nacional de Investigaciones Agrarias, 1988
-
Application of several statistical classification techniques to the differentiation of whisky brands
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 45, Núm. 4, pp. 347-358
-
Asociación terapéutica de impulsos exponenciales y rayos láser en un caso de neuropatía traumática equina
Veterinaria en praxis, Vol. 3, Núm. 2, pp. 49-52
-
Assessment of different selective agar media for enumeration and isolation of Listeria from dairy products
Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 4, pp. 579-583
-
Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese
Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388