Vitamina C en productos dietéticosI) zumos y néctares

  1. A. Díaz Marquina 1
  2. MªT Orzáez Villanueva 1
  3. MªC Matallana González 1
  1. 1 Departamento de Nutrición y Bromatología II (Bromatología y Técnicas Analíticas Farmacéuticas) Facultad de Farmacia. Madrid
Aldizkaria:
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos

ISSN: 0300-5755

Argitalpen urtea: 1987

Zenbakia: 180

Orrialdeak: 67-70

Mota: Artikulua

Beste argitalpen batzuk: Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos

Laburpena

It has been studied vitamin C contents in dietetic products: juices and nectars. The analyzed samples are commercial samples of orange, pineapple, grapefruit and grape juices and apricot, peach, pear, plum and pineapple nectars. 2,4,dinitro-phenil-hydrazine spectrophotometric has been carried out quantify the vitamin.