Abundance and diversity of the faecal resistome in slaughter pigs and broilers in nine European countries

  1. Munk, P.
  2. Knudsen, B.E.
  3. Lukjacenko, O.
  4. Duarte, A.S.R.
  5. Van Gompel, L.
  6. Luiken, R.E.C.
  7. Smit, L.A.M.
  8. Schmitt, H.
  9. Garcia, A.D.
  10. Hansen, R.B.
  11. Petersen, T.N.
  12. Bossers, A.
  13. Ruppé, E.
  14. Graveland, H.
  15. van Essen, A.
  16. Gonzalez-Zorn, B.
  17. Moyano, G.
  18. Sanders, P.
  19. Chauvin, C.
  20. David, J.
  21. Battisti, A.
  22. Caprioli, A.
  23. Dewulf, J.
  24. Blaha, T.
  25. Wadepohl, K.
  26. Brandt, M.
  27. Wasyl, D.
  28. Skarzyńska, M.
  29. Zajac, M.
  30. Daskalov, H.
  31. Saatkamp, H.W.
  32. Stärk, K.D.C.
  33. Lund, O.
  34. Hald, T.
  35. Pamp, S.J.
  36. Vigre, H.
  37. Heederik, D.
  38. Wagenaar, J.A.
  39. Mevius, D.
  40. Aarestrup, F.M.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nature Microbiology

ISSN: 2058-5276

Año de publicación: 2018

Volumen: 3

Número: 8

Páginas: 898-908

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/S41564-018-0192-9 GOOGLE SCHOLAR