Corrigendum to "Novel liquid chromatography-mass spectrometry method for sensitive determination of the mustard allergen Sin a 1 in food" (Food Chem. (2015) 183 (58-63) 10.1016/j.foodchem.2015.02.139)

  1. Posada-Ayala, M.
  2. Alvarez-Llamas, G.
  3. Maroto, A.S.
  4. Maes, X.
  5. Muñoz-Garcia, E.
  6. Villalba, M.
  7. Rodríguez, R.
  8. Perez-Gordo, M.
  9. Vivanco, F.
  10. Pastor-Vargas, C.
  11. Cuesta-Herranz, J.
Revista:
Food Chemistry

ISSN: 1873-7072 0308-8146

Año de publicación: 2016

Volumen: 206

Páginas: 291

Tipo: Errata

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2016.03.090 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible