The Involvement of Thaumatin-Like Proteins in Plant Food Cross-Reactivity: A Multicenter Study Using a Specific Protein Microarray

  1. Palacín, A.
  2. Rivas, L.A.
  3. Gómez-Casado, C.
  4. Aguirre, J.
  5. Tordesillas, L.
  6. Bartra, J.
  7. Blanco, C.
  8. Carrillo, T.
  9. Cuesta-Herranz, J.
  10. Bonny, J.A.C.
  11. Flores, E.
  12. García-Alvarez-Eire, M.G.
  13. García-Nuñez, I.
  14. Fernández, F.J.
  15. Gamboa, P.
  16. Muñoz, R.
  17. Sánchez-Monge, R.
  18. Torres, M.
  19. Losada, S.V.
  20. Villalba, M.
  21. Vega, F.
  22. Parro, V.
  23. Blanca, M.
  24. Salcedo, G.
  25. Díaz-Perales, A.
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2012

Volumen: 7

Número: 9

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0044088 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor