Hypoglycemia in noncritically ill patients receiving total parenteral nutrition: A multicenter study. (Study group on the problem of hyperglycemia in parenteral nutrition; Nutrition area of the Spanish Society of Endocrinology and Nutrition)

  1. Olveira, G.
  2. Tapia, M.J.
  3. Ocón, J.
  4. Cabrejas-Gómez, C.
  5. Ballesteros-Pomar, M.D.
  6. Vidal-Casariego, A.
  7. Arraiza-Irigoyen, C.
  8. Olivares, J.
  9. Conde-García, M.C.
  10. García-Manzanares, T.
  11. Botella-Romero, F.
  12. Quílez-Toboso, R.P.
  13. Matía, P.
  14. Rubio, M.T.
  15. Chicharro, L.
  16. Burgos, R.
  17. Pujante, P.
  18. Ferrer, M.
  19. Zugasti, A.
  20. Petrina, E.
  21. Manjón, L.
  22. Diéguez, M.
  23. Carrera, M.J.
  24. Vila-Bundo, A.
  25. Urgelés, J.R.
  26. Aragón-Valera, C.
  27. Sánchez-Vilar, O.
  28. Bretón, I.
  29. García-Peris, P.
  30. Muñoz-Garach, A.
  31. Márquez, E.
  32. Olmo, D.D.
  33. Pereira, J.L.
  34. Tous, M.C.
  35. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrition

ISSN: 1873-1244 0899-9007

Año de publicación: 2015

Volumen: 31

Número: 1

Páginas: 58-63

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.NUT.2014.04.023 GOOGLE SCHOLAR