Can we identify patients at risk of life-threatening allergic reactions to food?
- Turner, P.J.
- Baumert, J.L.
- Beyer, K.
- Boyle, R.J.
- Chan, C.-H.
- Clark, A.T.
- Crevel, R.W.R.
- DunnGalvin, A.
- Fernández-Rivas, M.
- Gowland, M.H.
- Grabenhenrich, L.
- Hardy, S.
- Houben, G.F.
- O'B Hourihane, J.
- Muraro, A.
- Poulsen, L.K.
- Pyrz, K.
- Remington, B.C.
- Schnadt, S.
- van Ree, R.
- Venter, C.
- Worm, M.
- Mills, E.N.C.
- Roberts, G.
- Ballmer-Weber, B.K.
ISSN: 1398-9995, 0105-4538
Año de publicación: 2016
Volumen: 71
Número: 9
Páginas: 1241-1255
Tipo: Revisión