Can we identify patients at risk of life-threatening allergic reactions to food?

  1. Turner, P.J.
  2. Baumert, J.L.
  3. Beyer, K.
  4. Boyle, R.J.
  5. Chan, C.-H.
  6. Clark, A.T.
  7. Crevel, R.W.R.
  8. DunnGalvin, A.
  9. Fernández-Rivas, M.
  10. Gowland, M.H.
  11. Grabenhenrich, L.
  12. Hardy, S.
  13. Houben, G.F.
  14. O'B Hourihane, J.
  15. Muraro, A.
  16. Poulsen, L.K.
  17. Pyrz, K.
  18. Remington, B.C.
  19. Schnadt, S.
  20. van Ree, R.
  21. Venter, C.
  22. Worm, M.
  23. Mills, E.N.C.
  24. Roberts, G.
  25. Ballmer-Weber, B.K.
Revista:
Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology

ISSN: 1398-9995 0105-4538

Año de publicación: 2016

Volumen: 71

Número: 9

Páginas: 1241-1255

Tipo: Revisión

DOI: 10.1111/ALL.12924 GOOGLE SCHOLAR