Food allergy in the Netherlands: Differences in clinical severity, causative foods, sensitization and DBPCFC between community and outpatients

  1. Le, T.-M.
  2. Van Hoffen, E.
  3. Kummeling, I.
  4. Potts, J.
  5. Ballmer-Weber, B.K.
  6. Bruijnzeel-Koomen, C.A.
  7. Lebens, A.F.M.
  8. Lidholm, J.
  9. Lindner, T.M.
  10. Mackie, A.
  11. Mills, E.N.C.
  12. Van Ree, R.
  13. Vieths, S.
  14. Fernández-Rivas, M.
  15. Burney, P.G.
  16. Knulst, A.C.
Revista:
Clinical and Translational Allergy

ISSN: 2045-7022

Año de publicación: 2015

Volumen: 5

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/S13601-015-0051-1 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor