IgE-mediated food allergy diagnosis: Current status and new perspectives

  1. Asero, R.
  2. Ballmer-Weber, B.K.
  3. Beyer, K.
  4. Conti, A.
  5. Dubakiene, R.
  6. Fernandez-Rivas, M.
  7. Hoffmann-Sommergruber, K.
  8. Lidholm, J.
  9. Mustakov, T.
  10. Oude Elberink, J.N.G.
  11. Pumphrey, R.S.H.
  12. Skov, P.S.
  13. Van Ree, R.
  14. Vlieg-Boerstra, B.J.
  15. Hitler, R.
  16. Hourihane, J.O.
  17. Kowalski, M.
  18. Papadopoulos, N.G.
  19. Wal, J.-M.
  20. Mills, E.N.C.
  21. Vieths, S.
Revista:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4125 1613-4133

Año de publicación: 2007

Volumen: 51

Número: 1

Páginas: 135-147

Tipo: Revisión

DOI: 10.1002/MNFR.200600132 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible