Plasma acylcarnitines and risk of cardiovascular disease: Effect of Mediterranean diet interventions

  1. Guasch-Ferré, M.
  2. Zheng, Y.
  3. Ruiz-Canela, M.
  4. Hruby, A.
  5. Martínez-González, M.A.
  6. Clish, C.B.
  7. Corella, D.
  8. Estruch, R.
  9. Ros, E.
  10. Fitó, M.
  11. Dennis, C.
  12. Morales-Gil, I.M.
  13. Arós, F.
  14. Fiol, M.
  15. Lapetra, J.
  16. Serra-Majem, L.
  17. Hu, F.B.
  18. Salas-Salvadó, J.
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2016

Volumen: 103

Número: 6

Páginas: 1408-1416

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.116.130492 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor