Nutritional adequacy according to carbohydrates and fat quality

  1. Sánchez-Tainta, A.
  2. Zazpe, I.
  3. Bes-Rastrollo, M.
  4. Salas-Salvadó, J.
  5. Bullo, M.
  6. Sorlí, J.V.
  7. Corella, D.
  8. Covas, M.I.
  9. Arós, F.
  10. Gutierrez-Bedmar, M.
  11. Fiol, M.
  12. de la Corte, F.G.
  13. Serra-Majem, L.
  14. Pinto, X.
  15. Schröeder, H.
  16. Ros, E.
  17. López-Sabater, M.C.
  18. Estruch, R.
  19. Martínez-González, M.A.
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2016

Volumen: 55

Número: 1

Páginas: 93-106

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-014-0828-3 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible