Dietary total antioxidant capacity and mortality in the PREDIMED study

  1. Henríquez-Sánchez, P.
  2. Sánchez-Villegas, A.
  3. Ruano-Rodríguez, C.
  4. Gea, A.
  5. Lamuela-Raventós, R.M.
  6. Estruch, R.
  7. Salas-Salvadó, J.
  8. Covas, M.I.
  9. Corella, D.
  10. Schröder, H.
  11. Gutiérrez-Bedmar, M.
  12. Santos-Lozano, J.M.
  13. Pintó, X.
  14. Arós, F.
  15. Fiol, M.
  16. Tresserra-Rimbau, A.
  17. Ros, E.
  18. Martínez-González, M.A.
  19. Serra-Majem, L.
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2016

Volumen: 55

Número: 1

Páginas: 227-236

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-015-0840-2 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible