Empirically-derived food patterns and the risk of total mortality and cardiovascular events in the PREDIMED study

  1. Martínez-González, M.A.
  2. Zazpe, I.
  3. Razquin, C.
  4. Sánchez-Tainta, A.
  5. Corella, D.
  6. Salas-Salvadó, J.
  7. Toledo, E.
  8. Ros, E.
  9. Muñoz, M.T.
  10. Recondo, J.
  11. Gómez-Gracia, E.
  12. Fiol, M.
  13. Lapetra, J.
  14. Buil-Cosiales, P.
  15. Serra-Majem, L.
  16. Pinto, X.
  17. Schröder, H.
  18. Tur, J.A.
  19. Sorli, J.V.
  20. Lamuela-Raventós, R.M.
  21. Estruch, R.
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2015

Volumen: 34

Número: 5

Páginas: 859-867

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2014.09.006 GOOGLE SCHOLAR

Objetivos de desarrollo sostenible